@livre@13 nuž, je to tak.... Potom sa s tým týpkom, čo vyhral, rozprával a on vravel, že spával 3 hodiny za noc, lebo vraj to je jeden spánkový cyklus a telo nezačne regenerovať, a tak menej bolí. Takisto, že pri takom režime je mozog nastavený "som na love mamutov" a celkovo lepšie pracuje s únavou.
Ale zdá sa mi, že to už je príliš tlačenie na pílu a hazard ísť takto na hranu.
@tequila@24 Lenže je niečo iné bežať 2 hodiny a bicyklovať po cestách 13 hodín denne + prestávky na nakupovanie jedla, jedenie, wc atď
Reálne keď som 4. deň šiel o polnoci posledné stúpanie do finiša, tak ma chytali mikrospánky - počas počas bicyklovania do kopca! A to vie byť sakra nebezpečné keď v noci ešte autá chodia a môžeš skončiť v jarku alebo pod autom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@h0riz0nt @3 už nič
Tak viem, že sa nikto nepýtal, ale prežil som ich - cca 880km/10500m som dal za 3dni a 17 hodín.
Víťaz mal čas 2 dni 12 hodín, teda ešte mám čo doháňať. Ale tak pre začiatok som rád, že som prišiel do cieľa.
Ale zdá sa mi, že to už je príliš tlačenie na pílu a hazard ísť takto na hranu.
ale podobne forum tu uz bolo na jar
Reálne keď som 4. deň šiel o polnoci posledné stúpanie do finiša, tak ma chytali mikrospánky - počas počas bicyklovania do kopca! A to vie byť sakra nebezpečné keď v noci ešte autá chodia a môžeš skončiť v jarku alebo pod autom.