Už neviem či niekoho baví si z nás robiť piču s i/y (ja tiež nepíšem čisto ale keď sa pomýlia už na di, ti, ni, li tak je to vela ) alebo sme už tak vymletý
Ja akorát viem že keď mamu chytili prvé kontrakcie tak sa dve hodiny prechádzala v noci po byte a keď jej odtiekla voda tak o piatej rano vysla z taskami von z baraku presla cez ulicu do búdku a zavolala si sanitku a v nej aj zabudla na tie bolesti a modlila sa aby sme to prežili xD lebo bola asi z roku dva a každý šrób sa jej tam hýbal...ale klasika porodnica
@drejka ale onee.. porodnictvo je u nas stale dobre, ved u nas sa rodi do vody aj, co je celkom vychyrena vec na slovensku..ci uz ani to nefunguje ? mozno sa aj to uz predalo
no pokial viem tak zeny vo vysokom stadiu tehotenstva nemozu lietat lebo by to mohlo mat vplyv na dieta a tiez kvoli tomu ze keby sa nahodou narodilo tak by bolo obcanom toho statu nad ktorym sa narodilo
Akurat o jednom specialnom pripade viem. Nepoznam ho osobne, ale hovori sa, ze sa narodil na sene v mastali v Betleme, zil zaujimavym a mudrym zivotom, to sa niekomu nepacilo, tak ho zabili a potom vstal z mrtvych (netusim, ci to malo konkretnu suvislost s tou mastalou). Pokial o mna ide, podla vsetkeho taky zabavny zivot nikdy neabsolvujem - som nudne, porodnicove dieta.
Kamarátkin otec sa narodil v Slavnej dolinke, ked jeho mamka tam šla kravam po vodu. porodila ho zobrala dieťa a vedro a šla dalej. a odvtedy sa dolinka vola slávna.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja akorát viem že keď mamu chytili prvé kontrakcie tak sa dve hodiny prechádzala v noci po byte a keď jej odtiekla voda tak o piatej rano vysla z taskami von z baraku presla cez ulicu do búdku a zavolala si sanitku a v nej aj zabudla na tie bolesti a modlila sa aby sme to prežili xD lebo bola asi z roku dva a každý šrób sa jej tam hýbal...ale klasika porodnica