vizie/ciele su veci, s ktorymi sa hlboko vnutorne stotznujem a konam v sulade s tym, aby som ich dosiahla, to si ich akoza napisem na nastenku aby som na ne nezabudla?
*@7 Neviem, či to funguje ako v Secret - ešte mám na tej nástenke irregular verbs, Periodickú sústavu a stupnice, krabičku od gitarových strún, čo som naposledy kúpila, rozmery orezaných formátov papiera, dve kovové podložky pod matice, šrobovák, titulný blok, grafiku Modry, zoznam vecí, čo sa chcem naučiť hrať na gitaru a časti nálepiek z Billy, ktorým chýbajú ešte druhé polovice, na ktoré celoživotne čakám a nikdy som ich ešte nenašla a tak čakám ďalej.
Verím, že vesmír sa spojí a prinesie mi druhé polovice týchto nálepiek (toto je nenápadná reklama pre vesmír, vraj treba vedieť myslieť marketingovo).
hej j mam taku nstenku n stene zavesenu a na netj vytlačene rozne fotky, obrazky čo znazornuju napr lasku, stastie a ostatne somariny ktore si prajem zazit , mm to asi tri roky a nič
Žiadny secret, ale niečo podobné. Mala som nástenku, aby som svoje potreby ventilovala na vyhradenom mieste a neotravovala napríklad rodičov ako malá, že by som niečo chcela a tak. Ale skôr tam boli tie nehmotné veci ako hmotné, taká pavučina vlastností, ktoré som potrebovala nadobudnúť, lebo som potrebovala pohnúť životom. Ono sa mi to moc nedarilo vtedy, a tak som zanevrela aj na tú nástenku, lebo mi viac pripomínala zoznam toho, čo nemám a mala som pocit, že som tu akurát ďalší zbytočný človek. Po rokoch som nástenku našla, boli na nej pripnuté ešte nejaké veci. Dala som to všetko dole a prešla k malému hárku papiera. Nepíšem tam (vysoké) ciele, ale také malé krôčiky, ktoré ma možno raz dostanú tam, kde by som chcela byť, to sa mi zatiaľ darí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
na take veci nepotrebujem nastenku
vizie/ciele su veci, s ktorymi sa hlboko vnutorne stotznujem a konam v sulade s tym, aby som ich dosiahla, to si ich akoza napisem na nastenku aby som na ne nezabudla?
@kajolina hej aj ja mam s tým menší problém
Poupratovať
Pretriediť šatník
Umyť podlahy
Utrieť prach
Pochopiť fyziku a chémiu
Syd Barrett
Verím, že vesmír sa spojí a prinesie mi druhé polovice týchto nálepiek (toto je nenápadná reklama pre vesmír, vraj treba vedieť myslieť marketingovo).
nemam taku nastenku.
hej nie je nič lepšie ako vystaviť si čosi ohromne intímne a osobné čestné miesto v miestnosti všetkým na vočoch
ale už dlho si chcem zrobiť myšlienkovu mapu a prečítať knihy Iva Tomana