to meno mi nebolo zname, ale podla fotiek na google, asi preto lebo sa foti tuctovym stylom, ktory vyhovuje skaredym ludom co si robia fejky a zrejme si dava vsade verejne svoje fotky a rada sa zviditelnuje. inak mi to dievca nejak extra vynimocne vyzorovo nepride.
ked ma niekto fejkuje, tak ma potesi, ze si o mne niekto mysli, ze som o tolko krajsia ako on a snazi sa vydavat sa za mna.
inak je to celkom jednoduche, staci facebooku poslat tvoj pas/obciansky a vzdy ked nejaky svoj fejk nahlasis, do par dni ho zmazu.
Nemala som o nej poňatie. Ale vygooglila som, že asi má všetko malé tričká. neviem, že je tak v móde mať na každej druhej fotke holé brucho (ach) Patrí do tej kategórie dievčat, za ktorou sa proste obzrieš. Všetky vyzerajú rovnako/podobne, ale v podstate celkom pekne. Aj keď je kopec krajších, prirodzenejších
@karin28398 v živote som o nej nepočul a ani nemienim zisťovať kto to je a toto fórum je skutočne hlúpe tak do budúcna skús niečo múdrejšie alebo vtipnejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ja by som asi nedávala svoje fotky na všetky sociálne siete a keby už, tak by som ich asi sprístupnila len priatelom
ked ma niekto fejkuje, tak ma potesi, ze si o mne niekto mysli, ze som o tolko krajsia ako on a snazi sa vydavat sa za mna.
inak je to celkom jednoduche, staci facebooku poslat tvoj pas/obciansky a vzdy ked nejaky svoj fejk nahlasis, do par dni ho zmazu.