mam 5..po jednej som odpadla hoji sa to co ja viem asi 2 tyzdne potom ju treba vymenit za striebro alebo zlato lebo mne sa to zapalovalo z chirurgickej...
noooo .... ja mam prestrelene ucho ... chrupavka sa mi zapalila a celkovo sa mi hojila neco vyse roka ... ale to do toho makkeho to bolo v pohode ... po par tyzdnoch si mozes zacat menit nausnice ...
2 týždne musíš mať práve tú čo ti nastrelili ktorá je z chirurgickej a ja mám informácie že preto aby sa ti to práve nezapálilo trošku iné ako slečny hore, v skratke nechaj si tam tú nastrelenú 2 týžne, umývaj si to v repíku a tak ( až by si to predsa len mala opuchnuté ) a potom si ju vymeň... prvý mesiac vždy nejaké náušnice nos potom by ti to už zarásť nemalo aj po dlhšej dobe nenosenia...nebolí to vôbec pokiaľ chceš mať len dve dierky, ak chceš tri a viac priprav sa že keď ti prestrelia chrupavku je to trošku bolestivejšie ale určite z toho neodpadneš to je sprostosť ako mraky ... a to hovorím z vlastnej skúsenosti lebo ja som už ,,poprepichovaná,, dostatočne....
ha a ja mam 6 =D...aj chrupavka bola v pohode, a momentalne to idem dat asi zarast zaradom, nechce sa mi vymienatnausnice stale =D... mne dali uz v studiu taky dezinfekcny roztok na to, ale inak ziadne problemy, sama budes citit ci boli ci nie, ci ti treba zlato alebo staci chirurgicka..good luck...
@nixxina no neviem pretože aj mne to robili v bižutérii a tiež to žieľa nevyzeralo o moc staršie ako ja a predsa len som neodpadla .... ale tak jasné prach bolesti a strachu má každý iný
Ja mám 5 a mňa to bolelo dosť dlho, keď som tam mala tú nastrelenú. Ale potom, keď som si to vymenila to bolo po 2 týždňoch v pohode Ale tú nastrelenú som mala asi mesiac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a @jana2710 presne tak ako napísala táto dievčina....
len ten repík až fakt keď sa to nebude chcieť hojiť.