objavil som sposob ako s 99%nou ucinnostou otvorit TS, ked to zjavne nejde...takze ked zbadate, ze mate novu spravu, tak chodte do sprav a pokuste sa ju otvorit...ak sa vam to podari, tak dalej nemusite citat...
8. Holyknight - preto ja pouzivam operu, lebo tam aj ked mam otvorenych viac okien, tak ked vypnem operu a znova ju zapnem, tak sa mi okna nevypnu...a je to rychlejsie ako cakat na otvorenie TS.
10. Insomnya - prisiel som na to sam, aj ked asi nie som prvy, kto to objavil...
boze tie TS su HROZNEEEEEEEEEEE !!!!!!!!! je to zdlhavy proces ale je to strasne jak pomaly to ide a jak pomaly sa to nacitava neskutocne ... tomas boze sprav s tym daco prosiiim
tiež to tak už robím dávno, lebo ak sa im neotvorí ts-ka hned, tak mi ju ťahá strašne dlho, raz sa mi otvárala 5 minút a aj tak sa neotvorila, neviem koko by som muela čakať
Ludia neprehanajte zas.. ano niekedy to TSkam dlhsie trva - prehodim okno a cekujem ine stranky. Po chvili tie TSky ficia jedna radost tak nerobte z toho taku vedu... Aj tak nikto nepredavate na burze an eriesite multimilonove obchody takze ta minutka hore dole vam nijako neublizi...
tha birdz sa rozrasta a ma blno chýb tak ako aj microsoft ja vypínam mozillu iba keď reštartujem a to je raz za pár dní a spravy mi načítava celkom v pohode, keby to šlo hneď nebola by to sranda
21. Chavez - tak neviem ako tebe, ale u mna to nie je minutka hore dole, ale vecnost...dost casto mi tie TS blbnu, aj ked ja som to uz vyriesil, takze uz mi je to jedno...
Hej je pravda, že TSky a prihlasovanie na Birdz ma často krát velmi dlhú odozvu, a niekedy sa aj stane ze napr. prehliadač "firefox" prestane čitať a označi tuto stranku za chybnu. Až po naslednom refreshi alebo restarte prehliadača načíta stranku ale opať dlha odozva pri prihlasovaní, dlhá odozva pri ts. Toto spomalenie je tu už podlhšie aj ked niekedy nie je problém.
28. Lellus - ako vidim, tak moj navod je uz zastaraly...v podstate funguje na tom istom, ze otvori spravu, ktora je oznacena uz ako precitana...a ja som si myslel aku skvelu vec som objavil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
10. Insomnya - prisiel som na to sam, aj ked asi nie som prvy, kto to objavil...
Mne zatial na 100% zabera, ked si kliknem na TS pravou mysou a necham si spravu otvorit v novom okne.
Zatial to funguje spolahlivo, snad to nezakriknem
musime to nejak prerobit, aby to nepadalo...
(dobry pocit?