Caute cez víkend má prísť ku mne baba. Chcem aby mi dala fajku. Ako mám postupovať? Raz už bola u mňa a mala asi dobrú náladu a mi ju dala. Ako to mám znova urobiť? Ako urobiť takú atmosféru?
rozmiestni po byte predmety, ktore jej tu fajku budu pripominat a podvedomo sa jej zachce spravit to.
banany, vodne fajky, normalne fajky, rozne dilda a pod.
a samozrejme je dolezita aj hudba. pusti napr. bloodhound gang - uhn tiss
Môžeš jej potom vo filozofickej chvíľke vysvetliť, že to nie je skutočná fajka, iba jej obrazová reprezentácia. Ale že skutočnú fajku ti môže dať ona. Smooth as fuuuck.
tak toto fórum ma najskôr nezaujalo témou ale tie komentáre a rady Som rád že je tu toľko kreatívnych ľudí toto by ma fakt nenapadlo Pracujte na sebe ľudia využite to aj v ostatných oboroch a bude to super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
banany, vodne fajky, normalne fajky, rozne dilda a pod.
a samozrejme je dolezita aj hudba. pusti napr. bloodhound gang - uhn tiss
Môžeš jej potom vo filozofickej chvíľke vysvetliť, že to nie je skutočná fajka, iba jej obrazová reprezentácia. Ale že skutočnú fajku ti môže dať ona. Smooth as fuuuck.