Spolužiaci hovoria že v jednom videoklipe jej bolo vidno mužské ,,gule"...A zas v bulvári o nej písali že bola pri sebe čiernovláska a náhle sa zmenila na takú sexicu...
podla mna (hlavne teraz) je krasna zena...a TALENTOVANA...spieva uzastne nazivo...este lepsie hra na klaviri...jej piesne su originalne a nenudia ...pre mna je zosobnenim doby
inak podla mna nie je nejaka sexica, to co so sebou robi je jedna velka katastrofa, ved na to, co mala na hlave v klipe telephone sa da chytat aj HBO... a to ma byt sexy?
pre mňa nech sa pováľa v múke, obalí vo vajci a poklepe strúhankou. Je mi ukradnutá celá. Ja sa nedívam na ľudí aký majú povrch. ale skôr na to čo dokázali a čo robia. takže asi tak...
@ssnehulienka (ináč ovplivniteľná )...no ano včera som bola dost unavená a ani neviem prečo som spravila tuto anketu...:/...já som sa len pítala na názor...heh
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov