Neviem akych máš rodičov či sú konzervativny alebo moderny. Ak to druhé tak by si s priznanim podla mna nemala mat problem ale ak to prve tak to by bolo uz horšie. Niek azdy clovek vie prijat to ze jeho potomok je opačne orientovany - ale kazd dobry rodic by to podla mna mal pochopiť - veď na tom nie je nič zle.
moji su konzervativni... ale divni lebo oco na to serie v podstate. okomentoval to len raz ze ci na to niesu lieky.. a mama revala ale uz je to s nou ok. aj tak si mysli a dufa ze to je len vykyv.
Lepsie je nevraviet im nic, ved oni sami nevravia nam o svojom sexualnom zivote, tak sa nemaju co starat do nasho. To je kazdeho sukromna vec. A dnesna doba je taka, ze sice sa to uz v spolocnosti akceptuje, ale len maloktori rodicia su schopni to pochopit. Ja sama napriklad by som to NIKDY nepovedala.
No ja som sa velmi bala aby to nasi nezistili a nakoniec to mala zistila tak ze mi nasla dennik ....a co ma najviac prekvapilo ze to zobrala v pohode....uplne som to necakala ...moznoze niekedy je fakt lepsie povedat pravdu......ale kazdy rodicia su iny....ale ak svoje dieta naozaj lubia , tak ho musia brat takeho aky je....a podporit ho
ja by som sa nebala to povedat. ved to je predsa tvoj zivot a ked ta maju radi, tak nevidim problem. nechapem preco by ta nemali radi aj potom, ked ta maju radi teraz? bolo by to od nich nefer a netolerantne. okrem toho ty za to nemozes a ked chces zit spokojne, stastna neboj sa priznat. drzim palce. mozno to budu brat tazko, ale snad to pochopia
rodičia sú rodičia.. ale pozor na to ako im to povedať.. je to ťažké moja mama to vie už viackrát som sa jej to snažila povedať ale myslím že sa preto stále trápi.. mama to vždy zoberie inak ako foter..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov