Co si o nich myslite ? Mali by ich vracat naspat odkial prisli ? Co by ste robili na ich mieste ? Utekali by ste z domov alebo ostali tam vo vasej krajine kde zuri vojna ?
Myslieť si, že Európa dokáže nakŕmiť, ubytovať, vzdelať a zaradiť do pracovného procesu milióny ľudí na úteku, ktorí sú iného vierovyznania, majú iné kultúrne zvyky, iné postavenie mužov a žien, iné vzdelanie, iné životné priority je utópiou. Prúd imigrantov sa nikdy nezastaví, ak neuzavrieme hranice. Migranti tu nebudú mať, čo robiť, nikto ich nezamestná, budú vznikať sociálne nepokoje. Integrovať sa dá, ale postupne a pomaly, takýmto spôsobom ale v žiadnom prípade.
Ak im nebude stat hadzat polena pod nohy (nezmyselne licencie na podnikanie, minimalna mzda atd) tak nevidim problem preco by sa nezamestnali. Hned by som si za par korun zamestnal nejaku lacnu kucharku.
Nemam nic proti imigrantom, tiez som jeden z nich a tiez ineho "vierovyznania", s inymi kulturnymi zvykmi, zivotnymi prioritami atd...
tommyhot má úplnú pravdu. ľudia ktorí nevedia náš jazyk a sú vĎační sa to, že tu vôbec sú sú super pracovná sila, trebárs u nás sa o taký post umývača riadov nikto netrhá, ale niekto z krajín kde zúri vojna by za také bol vďačný.
okrem toho európa vymiera, veď tí ľudia sa nám hodia.
Nedávno na jojke ukazovali dvoch sýrčanov niekde na letisku, dobre oblečených, zjavne z vyššej kasty, ktorí tvrdili, že za všetko môže islam ako náboženstvo Len nech si židia ďalej zavádzajú v svojich médiach...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Nemam nic proti imigrantom, tiez som jeden z nich a tiez ineho "vierovyznania", s inymi kulturnymi zvykmi, zivotnymi prioritami atd...
okrem toho európa vymiera, veď tí ľudia sa nám hodia.