@jamatko sú ti smiešne veci, na ktorých nič vtipné nie je a je mi ľúto že takto zatracuješ svoj život. Ak chceš, môžem sa ti pokúsiť pomôcť, ale nútiť ťa nemôžem...
Za posledných pár dní sa viacero ľuďmi stalo mojími fanúšikmi a z toho vidím, že ma dosť ľudí podporuje. Som tomu neskutočne rád a vážim si to
@jamatko Aké pravidlá. Ospravedlňujem sa, ale ja som žiadne pravidlá nečítal. Ospravedlňujem sa za to.
Konkrétne čo porušujem?
A takto som si webku zmenil len pre to, že admin mi neustále maže avatar a na webku mi píše hlúposti. Neviem na koho sa mám obrátiť so sťažnosťami aby to prestal robiť
chceš vedieť ako sa ti ľudia stali fanušíkmi? lebo máš taku trepnutú webku, že ked človek nahodou do toho ničoho klikne tak sa čisotu náhodou stane že sa ti stane fanúšikom
Je ZAKÁZANÉ pridávať do dizajnu EROTICKÉ alebo RASISTICKÉ obrázky, videá či texty. Je ZAKÁZANÉ MENIŤ POLOHU objektov mimo Webky, čiže logo BIRDZ, menu a pod by malo ostať na tom istom mieste. Stĺpec s profilovkou vo vnútri webky si môžeš prehodiť do prava, ak to dokážeš
@riskozvychodu nič erotické ani rasistické som sem nikdy nedal. Tak zvrátený som nebol nikdy.
A nevedel som že toto sa roiť nemôže, leo som videl, že viacero ľudí tu má podone upravenú webku. Ale, ako som písal, ja som nechcel mať takto spravenú webku, admin ma k tomu prinútil svojím správaním. On mi dopisule do webky čo sa mu zapáči a maže mi môj avatar. Už som skúšal viacero orázkov, každý mu vadí
a ehm..admin je admin, one does not simply try to fool admin
každopádne ty si logo BIRDZ a menu úplne vymazal, porušil si pravidlá a tak...ja osobny by som sa takto s adminom enzahrával, ktovie dokedy tu budeš môcť existovať
@riskozvychodu už to naprávam. Ale ako som písal, dosť ľudí to tu tak má porobené. Ja to tu mám takto spravené asi len 2 dni a to len z donútenia od admina
pastor je tvoj fake nick......a teraz zisťuješ či si trápny alebo nie......a odpoveď je....SI a nick Pastor tiež... aj nick Hawaitypek keby to niekoho lákalo
Pamata si tu niekto, ze pred x rokmi tu bol typek zvany Nebo a jeho vylevy? Oproti nemu je nejaky pastor slaby odvar... to boli vtedy inaksie hadky, stare dobre casy
Pastor1 RULEZ. Tvoje príspevky sú super (chcem ich určite viac), mne teda dali dosť veľa. Zmenili mi život. Doteraz som bol zaslepený svojou nevedomosťou, no tvoje príspevky mi otvorili oči.
Nepočuvaj tieto ovce, máš vlastnú hlavu. Máš svoj cieľ - choď za ním.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Za posledných pár dní sa viacero ľuďmi stalo mojími fanúšikmi a z toho vidím, že ma dosť ľudí podporuje. Som tomu neskutočne rád a vážim si to
Konkrétne čo porušujem?
A takto som si webku zmenil len pre to, že admin mi neustále maže avatar a na webku mi píše hlúposti. Neviem na koho sa mám obrátiť so sťažnosťami aby to prestal robiť
takto to deti dopadne ked budeme vela sediet za pocitacom
2. Prečítaj si pravidlá
Je ZAKÁZANÉ pridávať do dizajnu EROTICKÉ alebo RASISTICKÉ obrázky, videá či texty. Je ZAKÁZANÉ MENIŤ POLOHU objektov mimo Webky, čiže logo BIRDZ, menu a pod by malo ostať na tom istom mieste. Stĺpec s profilovkou vo vnútri webky si môžeš prehodiť do prava, ak to dokážeš
A nevedel som že toto sa roiť nemôže, leo som videl, že viacero ľudí tu má podone upravenú webku. Ale, ako som písal, ja som nechcel mať takto spravenú webku, admin ma k tomu prinútil svojím správaním. On mi dopisule do webky čo sa mu zapáči a maže mi môj avatar. Už som skúšal viacero orázkov, každý mu vadí
len som ti skopíroval čo je v pravidlách
a ehm..admin je admin, one does not simply try to fool admin
každopádne ty si logo BIRDZ a menu úplne vymazal, porušil si pravidlá a tak...ja osobny by som sa takto s adminom enzahrával, ktovie dokedy tu budeš môcť existovať
Nepočuvaj tieto ovce, máš vlastnú hlavu. Máš svoj cieľ - choď za ním.