Ahojte, už dlhšiu dobu mám blog a chystám sa trošku pomeniť dizajn a jeho názov. Doteraz sa volal Tereza´s blog mala som už aj iné názvy ako Take it easy, no chcela by som niečo iné, čo by druhých zaujalo. Nedáte mi nejaké nápady prosím? budem Vám v
aah, to mi je ľúto, že som sa nezmienila o tom o čom píšem. Prepáčte, prepáčte. Je to blog o živote, čo rada a robím, možno nejaké typy alebo z časti aj taký fashion blog. Rozmýšľala som, že by som mu dala názov podľa nejakej piesne, no nechcem aby bol dlhý. Niečo jednoduché, nenáročné. Určite v angličtine, pretože je to taký SJ-ANJ blog
@piter09 možno si práve takýto názov nedám ale skúsim niečo skombinovať s "young". Who cares, tak budem ďalšia, ktorá bude mať názov young blood alebo nejakú takúto sračku ďakujem veľmi pekne
MY LIFE, YOUNG AGE, TEEN AGE, MY STORY, LIFE, YESTERDA-TODAY-TOMORROW, MY CRAZY a čo ja viem čo ešte (keby si ešte potrebovala tak sa ozvy ). A daj potom aj HTML toho tvojho blogu.
Mňa vždy zaujímal ten prerod z denníčka,ktorý bol úplne súkromný na totálne ego-builder bloggerský stupeň. Aký sociálny efekt spustil ten prerod? Ako sa to mohlo takto otočiť? A prečo pri blog-weboch nie je veľký nápis: Píšte o tom čo bude ľudí zaujímať, lebo inak tu máme nával texto-sračiek ?
@Phototete daj mi link na tvoj najlepší a najnavštevovanejší post na blogu čo zatiaľ máš. Osobne a verejne sa ti ospravedlním, že som si myslel, že si len ďalšia teenagerka, ktorá si myslí, že niekoho bude zaujímať jej každodenný život, ak sa ukáže že si actually zaujímavá teenagerka čo má o čom písať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak ty si chces nechat poradit nejaku sraacku? co tak young shit?
MY LIFE, YOUNG AGE, TEEN AGE, MY STORY, LIFE, YESTERDA-TODAY-TOMORROW, MY CRAZY a čo ja viem čo ešte (keby si ešte potrebovala tak sa ozvy ). A daj potom aj HTML toho tvojho blogu.
ale to radsej nie
ale young soul nie je zlé
@Phototete daj mi link na tvoj najlepší a najnavštevovanejší post na blogu čo zatiaľ máš. Osobne a verejne sa ti ospravedlním, že som si myslel, že si len ďalšia teenagerka, ktorá si myslí, že niekoho bude zaujímať jej každodenný život, ak sa ukáže že si actually zaujímavá teenagerka čo má o čom písať.