potreboval by som vedieť čo si myslite o tom keď ma kamoška s ktorou som sa dosť zblížil a mam taký pocit že aj do nej zaľúbil oslovila menom svojho frajera? znamená to že naňho vtedy myslela? alebo sa so mňou cíti ako keď je s ním?
podla mna to nic nieje...ja si pletiem dvoch spoluziakov a ubezpecujem vas ze na nich nemyslim....a kamosky tiez...to nic nie je..len ked si s niekym casto ti to ostane..napriklad ked idem domov k fotrovi tak ho obcas volam dedo abo babku mama....no to nic nie je...
sice keby mne moj partner povedal janka alebo maťka abo nevem jak tak ho silno buchnem nevem kam, ale urcite to bude bolet!
Stáva sa aj v dobrých rodinách ...ale nie teraz fakt,nič sa nedeje,teda snááď n .ja som tiež svoju bývalému povedala kedysi menom iného chalana,pritom som na toho chalan vôbec nemyslela.
Joooj aj mne sa stáva, že niekoho oslovím iným menom Napríklad som môjmu bratovi nepovedala Adam ale nejak inak už sa ani nepamätám a možno mám sklerózu
Nie myslela naňho, porovnávala ťa a nechtiac povedala jeho meno , človek ak niekoho miloval tak už bude všetkých nastávajúci porovnávať, ale to neznamená že to musí byť nejaký zlý koniec
tak kazdy si z casu na cas pomyli meno a oslovi niekoho zle. ide vsak o to ze kym je zamenene meno nahodne na urcitu osobu, niektore osoby si zamiename s nespravnym menom len tym istym. dam ti priklad co sa stava mne pre pochopenie. tiez mam desny problem s menami ludi. prakticky kazdy den si mylim mena ludi. jedina vynimka je moja holka ktoru si zamienam len s jedinou osobou. niekedy sa mi stane ze ju oslovim mami.
nepodcenuj to. tiez mam dojem ze to mami suvisi s tym ze sa s nou citim hrozne v pohode a citim oporu..ako kedysi k mame..zaujimave je ze ju neoslovim nikdy inak. budto jej menom alebo mami dajakeho psychologa si zozen by ti to krasne rozobral. a bacha na podvedomie. casto sa s nami drsne zahrava
skôr si myslím že v skutočnosti na neho ešte nezabudla alebo ďalšia alternatíva je že si iba zvykla v intímnych chvíľach už na jeho meno obidve možnosti su na p.......
Ja som raz nasmu panovi fararovi povedala, ze "oci". Hm, smial sa , aj ked sa hovori knazom "otce", on pochopil, ako som to myslela...hih. A mojmu dedkovi som raz povedala, ze "babka".
Jaj...to nie je potom dobré...to znamená, že teba berie len ako kamoša a jeho naozaj skutočne ľúbi..aj ked sa to možno snaží len popierať,je to tak. Aj mne sa to už stalo..Bo ked sa do niekoho zamiluješ, tak nedokážeš len tak na neho zabudnúť..na pravú lásku sa nezabúda len tak lahko..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
sice keby mne moj partner povedal janka alebo maťka abo nevem jak tak ho silno buchnem nevem kam, ale urcite to bude bolet!
hej?!!
takze ta tiez sklamem a poviem ze to bola nahoda
nepodcenuj to. tiez mam dojem ze to mami suvisi s tym ze sa s nou citim hrozne v pohode a citim oporu..ako kedysi k mame..zaujimave je ze ju neoslovim nikdy inak. budto jej menom alebo mami dajakeho psychologa si zozen by ti to krasne rozobral. a bacha na podvedomie. casto sa s nami drsne zahrava
Cize..mm nic viac v tom nevidim
ostali ti oci pre plac