Plz napište niečo aby som nemusela zajtra isť do školy -aby my bolo zle ,niečo na spôdob ako že zjesť kriedu alebo tak..Ja to súrne potrebujem ale nič nepoznam takeho už..Len si prosim odpustite pristevku typu ,,Radšej chod do školy,, ..Ja to potrebujem l
niekto ide prec neskor ako ty? lebo ja som vzdy chodila kedysi posledna z domu rano, takze ak som nechcela ist tak som jednoducho neisla, ospravedlnenka sa vzdy zohnala
jezis tak ostan doma. nahuc do rodicov, ze ta strasne boli hlava a je ti zle od zaludka... naco si to este aj vyvolavat? staci to predstierat predsa...
nj, keď je človeku naozaj zle, ide to ľahšie a môže to prikoreniť ešte predstieraním navyše, poprípade nemá ani výčitky, že klamal ako keď to len predstiera..aspoň u mňa to tak je xD .. vsugeruj si to, predstieraj, poprípade sa niečím napchaj keď už chceš, aby ti bolo zle..plus teplomer daj do horúcej vody alebo čo tak do 37,3-4 max. aby ukazoval, aby rodičia neboli zase v nervoch.. alebo ak odchádzaš z domu posledná, zostaň doma a hotovo. Ospravdlnenku si sná´d vieš napísať nie? hlavne ale nie tvojím písmom xDD
Cavte viem ze uz je neskoro mal som to napisat uz vcera ale co tak nasimulovat epilepticky zachvat.viem chce to dost herectva ale mohlo by to zabrat.ani prinom nemusi byt pena z ust mal som kamosa co skutocne dostal epilepticky zachvat v skole spadol na zem zacal sa pred nami triast na zemi a ked sa po chvile prebral zevraj si nic nepametal.keby ste ho nasimulovali tak povedzte ze si nic nepamatate ale ze vas boli ruka alebo hlava ze ste si ju asi pri tom pade narazili.urcite vas do skoli nepustia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Povedz že ťa veľmi bolí brucho, že ti je zle, prípadne, že máš teplotu.
Ak si nevymýšlaš neustále, tak určite nebudú rodičia riešiť, či ti je naozaj zle alebo nie.
pice, to ta dnesna mladez potrebuje na vsetko dovod?
Sak zober teplomer, priloz ho ku ziarovke, pockaj kym skoci 38 a povedz ze mas teplomer a zajtra chod k doktorovi.
Velmi vám ďakujem