Mám obavy. Včera som mala sex a nepoužili sme ochranu. Včera polhoďku po tom mi prišlo zle, bolelo ma brucho a napínalo ma. Dnes sa tie bolesti zopakovali. Bojím sa, že som tehotná.
ak si tehotná, tak sa v tebe práve delí morula na zygotu a tieto haucinácie sa v tebe teraz uhniezďujú a grcanie asi to bol tak napiču sex, že ťa naplo, čo ti povím. si prečítaj niečo o tehotenstve a potom troluj
1.) jasne polhodinu po sexe uz tam mas pomaly 5 tyzdnovy plod aby ti bolo zle ^^ (toto uz je na zalobu slovenskeho vzdelavacie systemu)
2.) nechraneny sex a urobil sa do teba? ak sa ti urobil inde ako do teba (usta a anal neratam ako do teba), tak sanca je miziva, jedine ze by kvapka laska....
3.) nastuduj si co je ovulacia a ako funguje oplodnenie vajicka spermiami, potom nebudes riesit blbosti a nieco zaujimave sa dozvies
Bude to v pohode.. Aj s mojou sme mávali nechránený a potom prišli strese a neistota či v tom nie je..Ale vždy sa ukázalo že nie.. Ale tiež som si tým prešiel, nezávidím ti tie aktuálne pocity.. uvidíš či prídu krámy..aj keď tým, že si teraz v strese si ich akurát oddiališ...aspoň v našom prípade to takto bolo..
iste cakas nejakeho bastarda. vhodne sposoby, ako sa zbavit takehoto parazita su napr. nahodne spadnutie zo schodov, interupcia vesiakom alebo prahsproste polknutie minimalne 20tich tabletiek. je jedno akych. ak ich zoberies dost, vsetky su ako "tabletka po".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
2.) nechraneny sex a urobil sa do teba? ak sa ti urobil inde ako do teba (usta a anal neratam ako do teba), tak sanca je miziva, jedine ze by kvapka laska....
3.) nastuduj si co je ovulacia a ako funguje oplodnenie vajicka spermiami, potom nebudes riesit blbosti a nieco zaujimave sa dozvies
bože šak priznaj sa narovinu, že si práve prišla o panenstvo
@7