Akoze nehovorim ze na konkretne veci si obcas nespomeniem ktore boli super, ale ze by mi to mesto samo o sebe chybalo povedat nemozem. No a je to vlastne hrozne zvlastne pretoze ja som Brno milovala uplne najviac na svete a bola som dlho presvedcena o tom ze tam chcem zostat navzdy. A prave odchod z Brna mi ukazal ze take vyhlasenia a plany su v zivote casto uplne zbytocne a nemusime sa tak upinat na jednu vec/miesto len preto ze si v tom momente myslime ze je pre nas najlepsia, lebo zivot je tak nevyspytatelny ze zrazu sa mozme ocitnut niekde uplne inde a byt este stastnejsi
Cize teraz, napriek tomu ze miesto kde som milujem este viac ako Brno, ked sa ma niekto spyta ci tu planujem zostat alebo kde chcem v buducnosti zit, vzdy poviem ze neviem lebo naozaj mi pride ze to vediet nemozem a netusim co zivot prinesie koniec pribehu
Niečo ako @1
Ono hlavne tie fajn spomienky sa viac viažu na ľudí, čo tam boli, ako na samotné miesto a väčšina z tých ľudí sa za ten čas tiež niekam posunula a už by to proste nebolo to isté, ani ak by som tam zostala
neviem sa vyjadriť. žila som tam 10 rokov a je fakt veľa vecí, ktoré na Brne absolútne milujem. a chýbajú mi. chýbajú mi prechádzky tým mestom, niektoré kaviarne, niektorí ľudia a vždy som šťastná, keď sa tam vrátim. bývať tam bola pre mňa fakt jazda na kolotoči a tí, čo ma poznajú, vedia prečo. so žiadnym mestom som sa nikdy nezžila takým spôsobom ako s Brnom.
ale stále viem dôvody, pre ktoré som odišla.
a viem, že som urobila správne.
takže mi chýba aj nechýba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Cize teraz, napriek tomu ze miesto kde som milujem este viac ako Brno, ked sa ma niekto spyta ci tu planujem zostat alebo kde chcem v buducnosti zit, vzdy poviem ze neviem lebo naozaj mi pride ze to vediet nemozem a netusim co zivot prinesie koniec pribehu
Ono hlavne tie fajn spomienky sa viac viažu na ľudí, čo tam boli, ako na samotné miesto a väčšina z tých ľudí sa za ten čas tiež niekam posunula a už by to proste nebolo to isté, ani ak by som tam zostala
ale stále viem dôvody, pre ktoré som odišla.
a viem, že som urobila správne.
takže mi chýba aj nechýba.
a najviac mi chýba @lawey !!!!!!!!!
btw
» derikova.blog.sme.sk/c/276061/Twenty...
toto som o Brne napísala kedysi. teraz by som bola asi ešte sentimentálnejšia