Ahojte. Počas školského roku žijem na internáte a teraz keď som prišla podlhšom čase domov už sa tu necítim dobre. Keď som tu bola stále tak som si neuvedomova,že je to také aké je...Mama na mňa stále kričí.Navarím,upracem,vyperiem ale vždy keď príde domo
Ser na nich nech si ziapu a ani im neoponuj, proste nech sa tvoja mater vyziape ak jej to urobi dobre, maj na haku. Komplexy nemas mat z coho, postavu mas akurat. Kamaratom sa mozes ozvat aj ty, nielen oni tebe. Neboj po burke, pride slnko. Za chvilu zase zacne novy rok a odides na intrak a toto uz nebudes musiet riesit.
toto treba asi len vydržať
proti fotrovcom sa fakt nikdy nedá ísť... je to ako hlavou proti múru
lebo vždy budú mať na teba tisíc argumentov o tom, že (obľúbený: ) bývaš pod ich strechou a pod...
pokiaľ sa neosamostatníš, tak to budeš pravdepodobne nútená znášať
Mám to doma veľmi podobné. Nejde len o vzťah mňa a rodičov ale aj ich medzi sebou a poslednou dobou som z toho čím ďalej, tým viac zúfalá. Počítam dni, kedy sa mi konečne podarí odísť a závidím ti že máš možnosť ísť na internát, ja bohužiaľ za školou dochádzať nemusím.
Je to smutné, že sa vraví domov sladký domov a nie vždy to tak musí byť, mne je doma skôr permanentne do plaču. Ale snaž to brať z tej lepšej stránky, cez rok si preč a tiež nebudeš doma bývať večne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
teš sa
a skús sa s nimi porozprávať (čo je niekedy fuckin hard, asi aj v tvojom prípade..)
teš sa
Skús hľadať nedostatky aj v tej oblasti!
proti fotrovcom sa fakt nikdy nedá ísť... je to ako hlavou proti múru
lebo vždy budú mať na teba tisíc argumentov o tom, že (obľúbený: ) bývaš pod ich strechou a pod...
pokiaľ sa neosamostatníš, tak to budeš pravdepodobne nútená znášať
Je to smutné, že sa vraví domov sladký domov a nie vždy to tak musí byť, mne je doma skôr permanentne do plaču. Ale snaž to brať z tej lepšej stránky, cez rok si preč a tiež nebudeš doma bývať večne.
Aj ty musis mozno zvolit razantnejsi pristup - si dohodnuta, ze ides vonku, tak nevyjednavaj a nevypytuj sa, ale oznam a chod.