Mám strašný problém!...nedokážem mať vzťah. Niekoho mám strašne rada, aj si myslím že ho ľúbim, ale keď príde na to ..že máme spolu chodiť, tak proste ustúpim...a nechám všetko tak..Nechápem to absolútne ...
toto som robila aj ja, ale ani nie preto, že by sa mi ten človek nejak páčil, skôr ma fascinovalo ako na mňa ľudia reagujú...ale keď malo k niečomu prísť to mi už bolo zbytočné
@4 presne taaak ... strašne ma fascinovalo ako dokážem niekomu "pomotať" hlavu a aj som mala tú osobu rada ale o vzťah som nestála O.o ...to sa vekom zmení
"myslím, že ho ľúbim.." to by si určite vedela, tak načo sa preboha yebete do bezvýznamných vzťahov bez lásky.... mať tieto vaše "problémy" ako to vy nazývate....
@antifunebracka odkazuje, že si presne tipol, že máš 16 rokov a že v tomto veku je to vraj úplne bežné a tiež si tým vraj všetci prešli (no teraz dám za seba..ja nie! ...a idem pokračovať za antifuneba ) a že ťa to časom prejde a upraví sa to. toť slovo antifunebráka
presne mám taký istý problém!!! a som dosť vyspelá, naposledy som mala normálny vzťah ako 12 ročná, a bolo to super! ... teraz sa už neviem dať s nikým dokopy..okrem PC, huslí a Ježiša.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
skus sa vrhnut len tak do vztahu uvidis sama co to urobi s tebou
ze tomu druhemu moze ublizit je asi jedno
"myslím, že ho ľúbim.." to by si určite vedela, tak načo sa preboha yebete do bezvýznamných vzťahov bez lásky.... mať tieto vaše "problémy" ako to vy nazývate....