ide mi len o to, že nejakých pár somárov sa rozhodlo, že po vzore Kosova idú bojovať o autonómiu maďarov na juhu Slovenska. Nič proti maďarom, fakt proti nim nič nemám ale takýchto ľudi nemám rád (myslím tých géniov, čo bojujú za autonómiu). H
Slováci a Maďari sú večne nespokojný - keby im človek diamanty sypal do ruky ani to by sa im nepáčilo. Len aby sme naozaj neskončili ako rozdrobený štát - pretože to by bol už koniec našej ,,dobrej,, ekonomiky..
kto chce autonomiu? bola za nu peticia a vies kolko ludi ju podpisalo? cca. 50.. prave naopak, Madarri nechcu autonomiu, to len niektori ludia maju tendenciu prehanat a potom si vacsina ludi mysli nieco uplne ine ako ma..
Hmm... no dobre... ale keby sa náhodou o niečo naozaj snažili pokúsiť, tak by som išla bojovať... Žiadne také... vyhnala by som odtiaľto všetkých Maďarov...
Podla mna cely tento problem spociva v politike, a problem Kosova (ktore ja tiez zrovna neuznavam) tomu vsetkemu len napomaha. Ale je naozaj smutne, ze v 21. storoci, ked sme v EU, ked by sa mali narody spajat a zmierovat, sa coraz viac hadaju a kvoli istym individuam ktore maju "malo" prachov sa robia este dalsie vojny.
aj ekd popravde sa ani nečudujem, ked niektorí ľudia tam na západe majú myšlienky že celkovo oddeliť východ od slovenska, tak prečo nie juh čo? to de sme
Ach Gabosh je to trapne. Neviem naco robit paniku, par ludi to vyhlasilo o nic nejde. Je to smiesne, ze s takou vaznostou a obavami pises o trhani svk, nezhadzuj sa. Desiree tak pod, zacni mnou..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Podla mna cely tento problem spociva v politike, a problem Kosova (ktore ja tiez zrovna neuznavam) tomu vsetkemu len napomaha. Ale je naozaj smutne, ze v 21. storoci, ked sme v EU, ked by sa mali narody spajat a zmierovat, sa coraz viac hadaju a kvoli istym individuam ktore maju "malo" prachov sa robia este dalsie vojny.
aj ekd popravde sa ani nečudujem, ked niektorí ľudia tam na západe majú myšlienky že celkovo oddeliť východ od slovenska, tak prečo nie juh čo? to de sme
...alebo tak nejako keby k tomu malo prísť, každý má kus svojej pravdy, ale aj tak súhlasím so zakladateľom témy