@kosmiklove ale sak nie, ze zacnes konverzaciu osahavanim ale ked jej bude s tebou prijemne, co do nej tlacis kaleraby, tak zacnes sa jej viac dotykat jak kecat, a potom to uz ide samo
@kitty7 zle si to sformulovala ja ju nemusim ukecavat, aby som ju osahaval...jezis, to znie blbo ..pointou je, ze len slovami maloktorou babu zbalis, musis po case zapojit dotyky, a to je ten rozhodujuci moment, kedy chlap zisit, ci tam je "iskra" (v cestine sa pouziva termin dotykova libost alebo nie....
@kitty7 trubko, ved vravim o kecani, ktore ma predchadzat fyzickemu kontaktu...ten moze vzist, ak ju verbalne pozve von niekam...jezisi, ty si nechapava
@echoechoecho skor si myslim, ze si si nevsimol, ze ta chapat nechcem
normalna pointa, naco radis chudakovi chlapcovi, ze sa ma dievcat dotykat, ked ich najprv musi oslovit a cez net si ich neobchytka... pekne, ze chces davat rady, ale k veci
@kitty7 no este primitvnejsiu vyhovorku tvojej neschopnosti chapat som veru nepocul, dievcicka ze nechces chapat haha, to vari naozaj cakas, ze ti toto niekto uveri? nuz, priznat si chybu nie je nic pre teba, ze? lebo je to chlapske a nie zenske ...a este raz to to vysvetlim, lebo si sama protirecis v poslednom odstavci - sak moze ich oslovit cez net, cez net ich aj "vytiahne" (verbalne) von a tam si ich poobchytkava...co je na tom nepochopitelne?????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nech sa paci
+
-TS
normalna pointa, naco radis chudakovi chlapcovi, ze sa ma dievcat dotykat, ked ich najprv musi oslovit a cez net si ich neobchytka... pekne, ze chces davat rady, ale k veci