Tiež sa v piatok chystám na fest a už týždeň si spisujem veci, čo si beriem.
Tak teda leukoplast, baterka do stanu, pršiplásť, nie veľmi hodnotný ale funkčný foťák, náhradné boty, veľa ponožiek a ani zubná pasta nie je odveci... A ešte nejaká vtipná vec, ja beriem malú gumenú kačku
No ja vždy beriem plný ruksak, ktorý je pomaly väčší jak ja
V tomto som viac žena ako ženy
Aj zo 5 tričiek, oblečenie do rôzne chladného počasia, vetrovka, baterka, šľapky, uterák, kopa žrádla a pitia, aby som to nemusel kupovať na mieste za nechutné ceny, vreckovky, šiltovka, deodorant, zubná kefka a pasta, pyžamo ... A bohviekoľko ďalších hovadín, ktoré ma teraz nenapadnú
A teda na spanie samozrejme stan, karimatku a spacák ...
spomínal sa leukoplast, ale lieky tuším ešte spomenuté neboli... také bežné, čo sa vždy môžu zísť - na bolesť alebo proti hnačke. ďalej, ak je aspoň minimálna šanca, že bude pršať, tak pevné topánky. samozrejme oblečenie aj do nočných teplôt. je výhodné brať si jedlo do zásoby a dobrá vec sú aj vlhké vreckovky alebo taký ten dezinfekčný gél, čo sa vstrebáva do kože, ale tak to už sú také fancy vecičky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Tak teda leukoplast, baterka do stanu, pršiplásť, nie veľmi hodnotný ale funkčný foťák, náhradné boty, veľa ponožiek a ani zubná pasta nie je odveci... A ešte nejaká vtipná vec, ja beriem malú gumenú kačku
@flagrantine no vieš, plánovala som ísť bez nohavičiek
@antifunebracka soráč, ale mám malý batoh :/
to ma len tak napadlo, že "dôležité veci"
Ja tiež idem, ale nikdy som neriešil keď som chodil na festy že čo si vezmem. Proste dačo na oblečenie, flaše, foťák, stan a to aj stačí, nie?
V tomto som viac žena ako ženy
Aj zo 5 tričiek, oblečenie do rôzne chladného počasia, vetrovka, baterka, šľapky, uterák, kopa žrádla a pitia, aby som to nemusel kupovať na mieste za nechutné ceny, vreckovky, šiltovka, deodorant, zubná kefka a pasta, pyžamo ... A bohviekoľko ďalších hovadín, ktoré ma teraz nenapadnú
A teda na spanie samozrejme stan, karimatku a spacák ...