nie, vadi mi len piskanie jedneho konkretneho cloveka.. ale to ma tak strasne vytaca ze mam vzdy pocit ze este chvilu a zbijem ho, lebo on vie ze to neznasam
aj ja si len tak zrazu začnem spievať väčšinou pesničky typu "Prší, prší, len sa leje..." alebo "Jeden pomaranč sa zaľúbil raz..." všetci okolo mňa majú úžasnú srandu z toho
na lyžiarskom išiel spolužiak na WC a ja som sa postavila pred dvere... a spievala som mu... Prší prší... nevedel sa vysrať preto
vsetko zalezi od toho, ci vie spievat, alebo nie.. kedze som na to haklivy, ked niekto dobre spieva alebo ma dobry hlas, a semtam mu nieco ujde mimo, mi to nevadi, ale nejake prijebane skrekoty napriklad to ma tak vie vytocit, ze sa mi noz vo vacku otvara..
=D ja si spievam ked sa mozno stane nieco zle ... ked som minule isiel po takom kmeni po rieke asi 10 metrovy strom cez rieku =D tak som si musel =D ma to upokojovalo =D
vadí mi to napr mama si vždy začne voláke jej jadranské kktiny vyškrekovať tak ju zastavím hneď, alebo mi vadí keď spolužiačka čo vedla mňa sedí si vkuse vyškrekuje volačo lebo potom tú pesničku mám celý deň v hlave...ale inak ja si tiež vyspevujem no len moje detské pesničky a mlezním sa pri tom keď mám náladu na kraviny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
na lyžiarskom išiel spolužiak na WC a ja som sa postavila pred dvere... a spievala som mu... Prší prší... nevedel sa vysrať preto
@matus123
tomu nerozumuem