Prosím viete mi tu niekto poradiť čo pomáha ak stale musim jest a mysliet na jedlo ?? Doplnky vyzivove ci tablety alebo cokolvek aby som menala uz taku chut do jedla diky
@mezomus ano aj tlstnem.. psychicky som ok ale strasne mi zacne chutit jest a neviem prestat.. je mi prd platne aj ked cvicim lebo potom zozeriem doslova vsetko
Ale čítal som taký trik. Neviem či funguje, ale dám. Ráno vypi 3 poháre ČISTEJ vody a 1 pohár citronády (klasická voda a vypučený citrón). Malo by ti to scvrknúť žalúdok a budeš sa cítiť plná.
@6 ti zaludok akurat tak roztiahne, nie scvrkne aj voda ma objem.
A mozes sa certit kolko chces, ale zazracne riesenie FAKT neexistuje. Sebakontrola a zaujimavejsi zivot, zabavat sa inymi vecami, sportovat, mat konicky, nebudes mysliet na jedlo. Ludia, chcete vsetko a hned a najlepsie aby sa to samo zazracne vyriesilo a ked vam niekto povie, ze tak zivot nefunguje, tak sa este naseriete. Ach.
@staphylococcus mam vsetko po com som vzdy tuzila, kamaratov, dobre vztahy s rodinou, vela konickov ktorym venujem kopec svojho casu ale proste tak ci tak nedokazem prestat prejedat sa..
Ja keď som začínal s poriadnym cvičením, tak mi bolo povedané, že denne 3-5L vody. Po tolkom mnozstve vody som nebol az tak hladný. Ako prvý týždeň to bolo zlé ale potom si zvykneš. Hlavne si musíš povedať nie a prestať s tým. Viem, že to znie jednoducho ale je to kurva tažké
Sacharidy kvôli glykemickému indexu si strážiš? Lebo keď aj hoc zješ dva banány na raňajky, na obed krumple alebo cestoviny a na olovrant rožok, tak ti stále skáče cukor (rýchlejšie vyhladneš a cítiš pažravosť a aj hlad).
Viac vody, aj nasilu, ale čistú, žiadne sajrajty sladké! Piť hodinu pred jedlom, jedz pomalšie, zješ menej a tým pádom ak aj budeš v bližšej budúcnosti opäť jesť, nezješ aspoň tak veľa, keď si to rozdelíš a s jedlom sa zabávaj(krájaj, upravuj na tanieri,...) nech ti to všetko dlhšie trvá a určite sa sústreď na jedlo, keď konzumuješ, lebo ak pri tom sústavne niečo robíš, napríklad pozeráš seriál, tak si to jedenie ani neuvedomuješ a potom si zase “hladná” a samozrejme viac zeleniny, ovocie by som ja osobne nejedla, lebo je sladké, ale taká brokolica, alebo kaleráb sú supiš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a aj tlstnes, ci len pazravost?
Ale čítal som taký trik. Neviem či funguje, ale dám. Ráno vypi 3 poháre ČISTEJ vody a 1 pohár citronády (klasická voda a vypučený citrón). Malo by ti to scvrknúť žalúdok a budeš sa cítiť plná.
A mozes sa certit kolko chces, ale zazracne riesenie FAKT neexistuje. Sebakontrola a zaujimavejsi zivot, zabavat sa inymi vecami, sportovat, mat konicky, nebudes mysliet na jedlo. Ludia, chcete vsetko a hned a najlepsie aby sa to samo zazracne vyriesilo a ked vam niekto povie, ze tak zivot nefunguje, tak sa este naseriete. Ach.
Je to psychikou
Keďže jedlo pôsobí “upokujuco “, ty si tým môžeš kompenzovať nervozitu , stres či úzkosť
Je to tak napchavam sa cele dni aj ja kvoli tomu
Možno máš málo bielkovín a tukov v strave.