jedna zenska sa raz opila, vyspala sa na diskoteke s jednym chlapom a po tyzdni sa jej urobil hrozny herpes, isla koznemu a ten povedal ze to mavaju nekrofili, ze to j ez mrtvol a ze to jej tam uz ostane a keby to aj zakryla, prenasa sa to, takze ona uz dokonca zivota nemoze mat snikym nic, lebo raz spala s nekrofilom
nekrofilia sa neda povazovat za sexualnu orientaciu ... mrtvy clovek neprodukuje hormony z ktorych vznika urcita ''ludska vona'' ktora je zaklad cize je to choroba a z mojho subjektivneho pohladu priserne zvratena
27. netuším. ale nepovažujem dotyčného za 100%ne dôveryhodnú osobu... každopádne, keď mi to hovoril ako o známeho kamoške, znelo to presvedčivo. ale možno je len dobrý herec
to ide o tu staru historku (ktoru si niekto vymyslel) , že týpka zriešila nekráča ale naštastie nebola tak ožratá aby šla k nemu domov... , mala herpes ,povedali jej, že to je z nekrofila.. Išli k nemu domov a tam našli tri mrtve holky...
10. Inak aj ja ten príbeh poznám, ale nebolo spomenute že baba nemože mať sex, ale že u toho chalana s ktorým sa vyspala našli niekolko mrtvol dievčat. A že ta baba sa s ním zoznamila na najvecsej diske v BA - sak viete ktorá.
Nekrofily su podla mna statocne drcnuty na mozog..to je des..nechapem takych ludi..mne staci ked som pozeravala krimi pripady a tam ze znasilnil po smrti atd..je to hnus
bravo tlieskam tlieskam lenze slova ''je to hnus'' nic neriesia... ludstvo by sa k tomu malo staviat ako k chorobe ako kazdej inej nie odsudzovat ludi ktori nou trpia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
u mna jedina sanca si ulovit babu...
cerstvo vykopane
policajna kontrola
25. blizko nemaju policajti auto...neviem ci sa tam vzdy svieti ked je tma mrtvola...ale raz som isiel domov z vyletu a svietilo sa tam o druhej rano
to ide o tu staru historku (ktoru si niekto vymyslel) , že týpka zriešila nekráča ale naštastie nebola tak ožratá aby šla k nemu domov... , mala herpes ,povedali jej, že to je z nekrofila.. Išli k nemu domov a tam našli tri mrtve holky...
fake...
Milujem tieto ludove povesti
Nekrofilia ? Jasne vychladena 12 - ky tie mam najradsej..
just oJOke
Samozrejem , ze je to porucha , liecil by som to asi lobotomiou
vlastna skusenost ?
neviem či je to pravdivé.
a podľa mňa je nekrofília zvrátenosť, ale na druhej strane je hmmm povedzme ,,fascinujúce," ako veľmi dokáže byť ľudký mozog zvrátený