obcas si zabeham, vyrazim na pivo, na kavu, na nakup precitam raz za sto rokov knihu, obcas si navarim i napeciem..... no nic v zivote ma nechytilo na tolko aby som to robila vytrvalo.....
ako si mam najst vasnivy konicek? nic ma nebavi, ach.
Konicek ktory niekto robi roky nema az tak vela ludi (hranie pc hier a podobne blbosti neratam) lebo na to treba vytrvalost, sutaziveho ducha a chut a snahu zlepsovat sa a to vela ludi nedokaze robit dlhodobo
@xrumka Proste pohladaj na nete nejaklé zaluby / aj nezvyčajné, napr. napís do YT že: "URBANNINJA" (to som kedysi kukaval), atd, a daj ich na papier aspon 10, potom postupne vylučuj, že toto by ma nebavilo, toto hej, ale len chvilu, až nakoniec ostanu 2, a potom sa rozhodni, že ktoré by ta DLHODOBO bavilo...
A ak ťa to prestane baviť tak nasilu pokračuj a potom zase začne...
tiež som nad tým v poslednej dobe rozmýšľala, že aké mám záľuby či koníčky ( aky je vlastne medzi tymi slovami rozdiel? ?)? čo robím? a napadá ma hlavne spánok, aj filmy som začala viac pozerávať, seriály, čítanie, občas plávanie, občas turistika, ale málo je toho mám pocit, puzzle som tiež dlho nestavala, kreslila som ani nepamätám a tak no :/
@xrumka aj net je koníček ... tiež rád napríklad komunikujem s ludmi alebo si čítam zaujímavé články a najnovšie informácie zo sveta ... všetko čo rada robíš je koníček
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A ak ťa to prestane baviť tak nasilu pokračuj a potom zase začne...
Inak je to skor cinnost ktora brani vykonavaniu inych uzitocnejsich konickov