ja nechápem, či ste z inej dimenizie a nevnímate realitu...
šak nevidíte čo s a v tých krajinách deje...
mať tu moc, tak vás tam vysťahujem, bez možnosti návratu na Slovensko...
@riddler
ide hlavne o bezpečnosť...
a ďalej ak tam niekto chce robiť otroka,len preto aby sa doma ukazoval, že "má na to" a totálne si zničil zdravie a psychiku,tom ho naozaj veľmi ľutujem...
na Slovensku sa dá, ak sa človek trocha uskromní žiť v pohode a hlavne v bezpečí...
@zajkousko nejde len o peniaze,ide o to poznať plusy a mínusy každej krajiny,vedieť o rizikách,no prehnané zastrašovanie je podľa mňa zbytočné...určite to netreba brať tak,že Nemecko a Rakúsko sú meganebezpečné a Slovensko je rajská záhrada.
ludia zapadne europske staty uz daaavno nie su tym, co byvali....ale zase slovensko je dost diera, ale ak ma clovek znamosti, teply job v statnej sfere, zdedeny domcek, za manzelku normalnu zenu, ktora nepotrebuje 2 luxusne dovolenky rocne, tak sa da pekne zit aj na slovensku
@zajkousko
Dá sa. Až na to že niekto nemôže trpieť ponižovanie zo strany policajtov, úradníkov, doktorov a ich úplatky. A potom ešte sa pozerať na to, ako sa niektorí nechávajú ponižovať. Ono to človeka žerie.
@newcomer
1. Ja nechcem DŽob po známostiach
2. Nechcem sa zašívať do štátnej sféry iba preto aby som bol zamestnaný, možno ak by som robil nejaký zmysluplný konštruktívny projekt pre skvalitnenie života v meste, kde bývam.
3. Zdedený domček... takto: rodičia nie sú povinný robiť dom pre mňa.
Je dobré, keď si to všetko človek vie urobiť sám. Ale myslím si, že sa to na Slovensku dá, len netreba počúvať tých, ktorí hovoria, že sa to nedá.
A teraz k téme: Medzi Nemeckom a Rakúskom by som uprednostnil Rakúsko. Nemecko je pretechnokratizované, Rakúsko modernizované, ale s mierou a má zachovanú takú útulnú atmosféru. Aj ľudia v Rakúsku sú takí prirodzení, v Nemecku príliš načasovaní.
@villastannum
tak ano, poliaci a turci sa nechaju aj do riti kopať pre peniaze a kazia kšefty ostatným...
a nakoniec ma irituje, ak nejaký 17. ročný fafrnek čo nie je schopný si urobiť ani učňovku ide múdrovať čo v nemecku dokáže a koľko zarobí...
no tak toto je už dovi dopo...
pritom vyciciava mater s tatkom a hrá hrdinu na diskách
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
šak nevidíte čo s a v tých krajinách deje...
mať tu moc, tak vás tam vysťahujem, bez možnosti návratu na Slovensko...
ide hlavne o bezpečnosť...
a ďalej ak tam niekto chce robiť otroka,len preto aby sa doma ukazoval, že "má na to" a totálne si zničil zdravie a psychiku,tom ho naozaj veľmi ľutujem...
na Slovensku sa dá, ak sa človek trocha uskromní žiť v pohode a hlavne v bezpečí...
bezpečnosť? kde si v dnešnej dobe v bezpečí? na slovensku??
potom šťastnú cestu, ak ti ide len o peniaze...
@Joelery
napr. v žiline
kto chce nech si tam ide, ja nemienim byť odrodilcom a na veky byť cudzincom v inej krajine...
Železná opona už dávno padla a sme s nimi v tom istom hrnci. Čo sa im deje, môže sa aj nám stať.
Dá sa. Až na to že niekto nemôže trpieť ponižovanie zo strany policajtov, úradníkov, doktorov a ich úplatky. A potom ešte sa pozerať na to, ako sa niektorí nechávajú ponižovať. Ono to človeka žerie.
1. Ja nechcem DŽob po známostiach
2. Nechcem sa zašívať do štátnej sféry iba preto aby som bol zamestnaný, možno ak by som robil nejaký zmysluplný konštruktívny projekt pre skvalitnenie života v meste, kde bývam.
3. Zdedený domček... takto: rodičia nie sú povinný robiť dom pre mňa.
Je dobré, keď si to všetko človek vie urobiť sám. Ale myslím si, že sa to na Slovensku dá, len netreba počúvať tých, ktorí hovoria, že sa to nedá.
tak ano, poliaci a turci sa nechaju aj do riti kopať pre peniaze a kazia kšefty ostatným...
a nakoniec ma irituje, ak nejaký 17. ročný fafrnek čo nie je schopný si urobiť ani učňovku ide múdrovať čo v nemecku dokáže a koľko zarobí...
no tak toto je už dovi dopo...
pritom vyciciava mater s tatkom a hrá hrdinu na diskách