Nieje vám ľúto keď na Valentína nedostanete nič? Čítate alebo vidíte v TV všetky tie dievčatá zasypané kvetinami a prianiami, alebo svoje kamarátky/spolužiačky, ako ich "otravujú" chalani, a o vás ani nezakopnú, alebo som jediná? Mám depky, prosím n
ja by som o teba rád zakopol, ale nie, nevadí mi to. Valentín je len blbosť, láska by mala byť vždy a nie len na jeden deň keď už žiadna a keď už tak by sa to nemalo oslavovať len v ten deň
ja som bola na tohto valentína slobodnáa nič som nečakala..nakoniec prišiel za mnou jeden kamarát s vínkoma čokoládou a druhý ma zobral na romantickú večeru do prešova, dalmi ružičku aj bonboniéru.... proste taký valentín mi nesprail ani môj ex...
ani nie. radšej ako na valentína, narodeniny, vianoce dostávam prekvapenia v čase kedy to ten človek cíti tak, že pre mňa chce niečo spraviť, príde mi kokotské niečo "očakávať" a mať z toho depky
2. v deň sv. Valentína brutálne umučili svätca, nevidím dôvod na oslavu lásky práve v tento deň
3. láska sa má furt oslavovať, ....
4. máš pár možností ako sa zbaviť toho pocitu: a) vymeň kamarátky za škaredé a neobľúbené, b) nájdi si chalana, c) daj si darček sama, ak už nejaký potrebuješ, aj narcizmus je forma lásky, d) jeb na to!!!!
5. nezakladaj tématické fóra mimo témativkého obdobia
@purenarcissism keď máš škaredé kamošky, ešte nič nie je vyhraté
inak ja som sama na každého valentína a od kedy to nejako depresívne vnímam, zvyknem sa buď opiť s ostatnými rovnako situovanými kamošmi, alebo to proste nevnímam, že je valentín a vykonávam hociakú bežnú činnosť, ktorú by som aj tak robila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ber ma s rezervou
A inak je dobré si dievča vo vzťahu adekvátne všímať aj tých zvyšných 364 dní.
2. v deň sv. Valentína brutálne umučili svätca, nevidím dôvod na oslavu lásky práve v tento deň
3. láska sa má furt oslavovať, ....
4. máš pár možností ako sa zbaviť toho pocitu: a) vymeň kamarátky za škaredé a neobľúbené, b) nájdi si chalana, c) daj si darček sama, ak už nejaký potrebuješ, aj narcizmus je forma lásky, d) jeb na to!!!!
5. nezakladaj tématické fóra mimo témativkého obdobia
inak ja som sama na každého valentína a od kedy to nejako depresívne vnímam, zvyknem sa buď opiť s ostatnými rovnako situovanými kamošmi, alebo to proste nevnímam, že je valentín a vykonávam hociakú bežnú činnosť, ktorú by som aj tak robila
reklama na mňa asi nemá dopad, keďže nemám telku