V poslednom čase mi v prehliadači google chrome stale preskakuje vyhladavanie na yahoo.. ak neviete čo myslím ak napíšem niečo vyhladať tak mi to vyhladá v yahoo.com neviete ako to mam odstraniť odstranila som to z prehliadča ale ono to tam v kuse nabehn
Toto čo mi vy radíte to osm už spravila aj preinštalovala chrome.. a to čo je tam zakružkovane za hodinu musim premmeniť na google aspoň 5krát..a yahoo ešte aj vymažem zo zoznamu prehliadačov a ono to tam nebehne furt..obnovila som počítač do stavu ako z výroby a robí to stále ja už nevem čo stým :/
@nathal mne to tiež robilo, ale potom brat stiahol advanced system care 7, a tam mi to raz vyskočilo že mi to zmenilo vyhľadávací nástroj, tak som len premenila že chcem aby bol predvolený google a odvtedy to ide normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ak nejde nic tak preinstaluj chrome a hotovo
ak nepomoze odporucam nainstalovat nejaky anti-spyware/malware ( Spybot Search & Destroy )
pripadne preinstalova chrome, ak si nevies rady. pozriet extenzie ci tam fakt nemas nejake hovna nainstalovane.
Toto čo mi vy radíte to osm už spravila aj preinštalovala chrome.. a to čo je tam zakružkovane za hodinu musim premmeniť na google aspoň 5krát..a yahoo ešte aj vymažem zo zoznamu prehliadačov a ono to tam nebehne furt..obnovila som počítač do stavu ako z výroby a robí to stále ja už nevem čo stým :/
pocitac do stavu vyroby znamena, ze si spravila co ? nahodila backup? lenze z akeho datumu ten bol ?
» productforums.google.com/forum/#!topic/c... [1-25-false]