Iba čo som čítal, že to má byť taká hranica, po ktorej sa človek presunie do nejakej "vyzretejšej" fázy. Ale strašne sa to sociálne mení. Pred 100 rokmi mohol byť (aspoň podla mňa) 17 - 18 ročný človek istým spôsobom vyzretejší ako dnes 25 ročný. A dnes sa to posúva vyššie - a ľudia si žijú takéto obdobie pokojne aj do 30 - tky (čo presne vidím na sebe Technológie, požiadavky na vzdelanie a školský systém - samozrejme, dynamika malých spoločenských skupín sa tiež mení. A to aj čo sa týka rodičovstva. Pred 30 timi rokmi cca - bolo úplne normálne a bežné, ked žena mala dieta v 19 - tke, či 20 tke. Možno aj viac detí. A dnes je väčšina ľudí do 25 stále "detmi".
myslíš že je brzo mať dieťa v tvojom veku je strašne chujová otázka.
Zo spoločenského hľadiska alebo z biologického?
Pre mňa, alebo niekoho, kto od skončenia SŠ pracuje?
Sorry ale na to sa nedá odpovedať.
Respaktíve dá ale nie zaškrtnutím jedného políčka. Na takto stavanú otázku.
Mas tam otazky, ktore su pre muzov a su povinne aj vtedy, ked som zaskrtla ze som zena... to si opravte alebo rob taketo dotazniky cez google forms, tam to ide nastavit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Zo spoločenského hľadiska alebo z biologického?
Pre mňa, alebo niekoho, kto od skončenia SŠ pracuje?
Sorry ale na to sa nedá odpovedať.
Respaktíve dá ale nie zaškrtnutím jedného políčka. Na takto stavanú otázku.