neviem posunkovu rec...
len malicko znakov...
ale snepocujucimi nemam problem ...
ved sme ludia a vnimame nielen sluchom...
a stretla som sa s nepocujicimi..
detmi aj dospelymi...
a problem v komunikacii?..
ze co??. ved ak neviem nieco ukazat napisem, ukazem, a je to
s nepocujicimi nemam problem, ale je mi ich zaroven aj neskutocne luto, ved ak si len predstavym ze by som na den, tyzden stratila sluch, pride mi uzko, ved ake musi byt hrozne to nekonecne ticho...
ja mam problem iba s jednou nepocujucou, bola moja spoluziacka medzi uplne normalnymi detmi a ucitelia ju zvyhodnovali...ked bola napriklad chora a povedala ze to nevie tak to odlozia a ja ked to poviem tak ze je to moja vina a mala som sa ucit...kamoska mala priemer ako ona a na vysvedceni dostala 4 a ta hlucha 3 za to ze ju ucitelia lutuju...
,,Viete o tom ,ze predsedkyna zdruzenia Sl. Asoc.Klubov mladych a nepocujucich Hlohovec ,p. K. Jalcova , dlhodobo meska s platbou a vyhyba sa plateniu Western penzionu Ruzomberok za uskutocneny pobyt Tabor mladych v juli 2009?
doteraz do 13.10.sa mi a vyhyba odpovedi a urgenciam , ignoruje a neprebera upomienky ,?
Viete aj o tom ze
niektori dalsi clenovia Klubu nepocujucich su totizto tiez poburení nakolko za uvedeny pobyt poslali Klubu svoje peniaze a nevedia si to vysvetlit preco vedenie nezaplatilo ,ked klub peniaze mal nerozumeju co sa stalo z ich peniazmi.,,
Človek ako človek, keď niekto nepočuje, nevidí, alebo je v niečom inom originálne jedinečný, to ešte neznamená že nie je úžasná ľudská bytosť. Práve naopak, si myslím. Dôležité je aký je človek vo svojom srdci. Ľudia sú na to, aby sa navzájom dopĺňali a nie zavrhovali. Každý je v niečom jedinečný...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
len malicko znakov...
ale snepocujucimi nemam problem ...
ved sme ludia a vnimame nielen sluchom...
a stretla som sa s nepocujicimi..
detmi aj dospelymi...
a problem v komunikacii?..
ze co??. ved ak neviem nieco ukazat napisem, ukazem, a je to
s nepocujicimi nemam problem, ale je mi ich zaroven aj neskutocne luto, ved ak si len predstavym ze by som na den, tyzden stratila sluch, pride mi uzko, ved ake musi byt hrozne to nekonecne ticho...
doteraz do 13.10.sa mi a vyhyba odpovedi a urgenciam , ignoruje a neprebera upomienky ,?
Viete aj o tom ze
niektori dalsi clenovia Klubu nepocujucich su totizto tiez poburení nakolko za uvedeny pobyt poslali Klubu svoje peniaze a nevedia si to vysvetlit preco vedenie nezaplatilo ,ked klub peniaze mal nerozumeju co sa stalo z ich peniazmi.,,
Robert Jeleník
Western penzion
Pri Vahu 69/151 Ruzomberok -Cernova
mob: +421 905 551683
tel: +421 44 433 2827
info@westernpenzion.sk
www.westernpenzion.sk
Človek ako človek, keď niekto nepočuje, nevidí, alebo je v niečom inom originálne jedinečný, to ešte neznamená že nie je úžasná ľudská bytosť. Práve naopak, si myslím. Dôležité je aký je človek vo svojom srdci. Ľudia sú na to, aby sa navzájom dopĺňali a nie zavrhovali. Každý je v niečom jedinečný...