Aky sposobom sa zbavujete nepotrebnych/starych klucov? My mame doma celkom peknu zbierku a kedze len tak vyhodit ich do kosa sa nikomu nepozdava tak sa nam pomaly za tie roky zbieraju
ja ich zbieram. daju sa z toho vyrobit zaujimave dekoracie. nikdy by som nevyhodila ani jeden a dokonca este aj ked nejaky najdem na zemi tak ho prilozim do zbierky.
dobrý kľúč nikdy nie je zlý, minimálne sa dá použiť na nejakú scénku alebo aktivitu s deťmi na akcii s istotou, že aj keby ti ho niekto stratí, tak to nebude vadiť
@luc.ka tak tie kluce nie su cisto len od bytu ale vseliakych moznych zamkov a skriniek , napriklad som nasla aj kluce ktore som akosi zabudla odovzdat na intraku asi pred 5 rokmi..
i tak nechápem zmysel. ja som dosť proti zbieraniu a hromadeniu harabúrd a zbytočností. vrcholne ma irituje hromada nevyužiteľných vecí, a proste môj mozog nedokáže pochopiť, že ľudia nie sú schopní nepotrebné proste vyhodiť. alebo pretvoriť na niečo iné - užitočné/praktické. alebo dať niekam/niekomu, kto to využije
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
akosi si neviem predstaviť, ako sa ľuďom môžu doma hromadiť také veci, ako kľúče........
myslím, že nastal čas vypnúť birdz...
i tak nechápem zmysel. ja som dosť proti zbieraniu a hromadeniu harabúrd a zbytočností. vrcholne ma irituje hromada nevyužiteľných vecí, a proste môj mozog nedokáže pochopiť, že ľudia nie sú schopní nepotrebné proste vyhodiť. alebo pretvoriť na niečo iné - užitočné/praktické. alebo dať niekam/niekomu, kto to využije
no tak? vyhodiť aj tie alebo do výkupu železa... ak je to teda vhodný materiál
tak ale robiť si z toho zbierku? veď to je choré
oh come on... bavíme sa predsa o mičovi bjukenenovi... aké škodlivé? veď on zachraňuje životy!