Caute mam 16 rokov a mam babu uz asi rok.Uz dlhsie sme spolu nemali sex a ani ziadne ine veci.Niekedy ma to chyti a som dost nadrzany ale ona nema na to chut a tak ju nutit nebudem.Teraz sme boli na chate a celu chatu nic nechcela az na konci povedala ze
Dik za upozornenie som sa preklikol.No ona sa to ani nehanbi povedat,o tom ze ma na to chut mi povie ale napriklad o tom ze ma chut na nieco ine tak to mi len naznacuje.Bolo by to trapne keby mi hovorila vyprstuj ma alebo urob mi dobre.Najlepsie je ked po mne vystartuje to uplne viem co chce ale ked ona uz dlho na to nema chut a ja ju nechcem nutit ale ked som s nou tak...sak viete co.A niekedy ma provokuje ale nic nechce mne sa to lubi ale potom som este viac nadrzany
POdla mna je to normalny problem a problemy sa bohuzial riesia najlepise tak, ze sa o nich porozpravate takze si myslim, ze poriadny dialog a ked to nevies spoznat, tak si viac vsimaj jej naznaky a ked uz nic, tak nech ti to fakt povie ....
no neviem rok je dosť dlhá doba, priťahujete sa navzájom? čo keď sa jej nepáčiš? a nejako ti to nevie dať najavo? lebo ona je možno len chvíľu nadržaná pre to lebo si spomenie na niečo iné ako teba a potom ju to nejako prejde keď ťa uvidí človek nikdy nevie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
povedz jej,že nemáš tretie oko na ..vieš na čom.. a nech ti neznačí nejak radikálnejšie
chalani vacsinou naznakom nerozumeju