Ak by ste boli náhodou v živote náhodou nešťastní chceli by ste aby tým pádom boli nešťastní všetci? Ak som nešťastní ja, buď aj ty. Riadite sa týmto? Skúste zareagovať.
ja neprajem nikomu zle, len nechcem aby sa ku mne niekto stastny spraval v style, ze je to moja chyba, ked sa mi stane nieco zle a este mi nakladal, lebo som uz podla neho zvyknuta na zlobu...
Často som nešťastná a preto sa snažím rozveseľovať ľudí ktorí sú tiež. Viem aké to je a teda viem že nešťastní človek potrebuje rozveseliť aby zabudol na zlé myšlienky.
nie -.-" akokeby ma nešťastie iných vytrhlo z toho môjho, to je teda pičovina, z pocitov iných nemám nič tak prečo by som mala chcieť aby sa cítili rovnako zle ako ja? existuje karma, takže sa radšej riadim dobrými vecami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nie, ľudia, ktorí sú nenásilne šťastní sú práveže nákazliví tak prečo by som im to ničila
ale dobre padne nájsť si niekoho, kto už je nešťastný a dobre si s ním zanadávať na všetko.
nie ze by aom to tak chcela,ja vtedy podvedome nicim ludom okolo zivoty