Včera som sa vracal v noci domov a strašne mi vadil piskot v ušiach kvôli netopierom. Nebol to ten typický piskot ale len také sekundové zapišťanie v uchu. Vadí to aj vám alebo ste si už zvykli??
@patricino och! Však čo by to bolo za randenie bez netopierov a ich spevu? Skôr ma vytáčajú škôlkari keď vreštia, ale netopiere, to je také ševelenie, taký piskot nežný, na ktorý sa dá privyknúť
Netopiere komunikuju na ultrazvukovej frekvencii, 20 az 160 kHz, stotiny sekundy trvajuce "vykriky" ... aj keby ta doma stale za usi tahali a tvoje druhe meno by bolo detektor ... netopiere by si nepocul
@ouch A to preto sa občas stane, že Ti odošle správu preventívne skôr a radšej nedopísanú, ako by neodoslalo dopísanú? To máš potom veľmi dobrého poskytovateľa služieb. Kde si takého zohnala? Či to je akože nejaká nová funkcia Brdzu pre vyvolených ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ale keby hej, tak by som sa tešila, a neriešila, či pištia alebo čo
@ouch
(Síce, ani tu to nie je nič moc, al...
» www.rozhlas.cz/hlas/sovy/_zpra...
» sk.wikipedia.org/wiki/P... tik_kapcavý
To bude asi tým Brzdom. Neviem síce, čím som si to zaslúžila, ale ... .