Takže páči sa mi jedno dievča. Dokonca som jej to pisal aj vravel.Povedal som jej že ju ľúbim. Ona mi jeden večer povedala že ma tiež ľúbi. Po tom sme boli spolu von a niČ som nepodnikol. Neskôr mi povedala že som mnou nechce chodiť, potom že nechce chodi
ja by som sa zasa nezahraval s tymto. co je lepsie skusit a stratit? alebo ked ti ajsne povedala, ze by to blo blbe keby ste sa potom rozisli a bol by koniec aj s kamaratcvom. Sie uz teraz to musi byt blbe ak citite k sbe nieco obaja. v takom som ja nikdy nebol. ja som vadsinou dal vediet. ona odmietla a potom po case sa to kamaradcvo narusilo tak. ze si uz nemame ani co povedat a stretavame sa velmi zriedka no co uz. ale ak ta lubi tak fakt skusit by st e to mali a ak si hamblivsi typ clvoeka, ze envies ako co podniknut tak ja by som ej to povedal a potom by ste obaja podnilkali daco
chapem ju.........boji sa ze by ste uz neboli taky kamarati ako predtym.ak by ste sa rozisli......a niekedy je kamaratstvo naozaj lepsie ako kratkodoba laska.....ale na druhej strane.....ono to uz ani teraz nieje ako predtym lebo obaja citite viac....takze ak vas to k sebe pritahuje.....naco robit prekazky....budete sa len trapit a nakoniec aj tak asi skoncite spolu.....alebo sa prestanete stykat.....skus sa s nou o tom este porozpravat....a ani ten napad s listom neni zly....drzim palce
Ked ta lubi taak sa nakoniec date spolu dokopyy,ver mi takto chodii aj ekd to mozno teraz tak envyzera.Ale pocitaj aj stym zee to ze sa rozidete potom moze byt aj vyhovorka a nemysli to stebou vazne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ze je hlupe to neskusit,lebo risk je zisk
a keby ste as predsa len rozisli, stale mozete byt kamosmi, a ci uz chodila s niekym s kym sa potom nerozisla....lebo rozchody patria k zivotu...
a ak ani potom s tebou nebude chciet chodit povedz jej nech ti presne vysvetli preco a skuste sa o tom porozpravat.....vela stastia!!!
Čo ak presne vie, že jej je priateľstvo cennejšie než krátkodobá láska?
A možno to povedala len tak, aby to vyznelo priateľnejšie. Podľa mňa je teda nutný otvorený rozhovor .