Zdravím. Už dlhšie mi mešká menštruácia (bude to vyše 2 týždňov), no niesom sexuálne aktívna. Uspokojenie si privádzam masturbáciou, no cítim v podbrušku tlaky. Nemôžem byť tehotná? PROSIM IBA SERIOZNE!!!
Vieš čo je tu ešte jedna možnosť. Vraj keď piješ nadmerne veľa vody a konzervantov a často sa uspokojuješ (ale kvalitne, musíš mať silný orgazmus), môže sa stať, že sa ti v tele vytvorí maličký plod. Prirodzene potratíš, ale budeš mať mierne bolesti. No každopádne by som šla za gynekológom, on by ti ho vedel odoperovať
Ale nie, dobre, nebudem hnusná. Nie, nemôžeś byť tehotná. Zájdi za gynekológom, on ti pomôže A radšej tam choď, ale nie s tým, že si možno tehotná, lebo sa uspokojuješ sama (čo je blbosť, otehotnieš len keď sa predsa.... no proste ty si sama spermia nevyprodukuješ) ale normálne mu iba povedz, že ti to mešká. Môže to byť zo strachu, alebo z chladu. Ja napríklad v zime keď mám nohy furt v chlade, tak mi vždy mešká.
Vy si z toho robíte srandu, ale ono sa to môže úplne rálne stať. Človek, keď spí, dokáže si vytvoriť tak reálne a živé sny napríklad, že sa zhmotnia. Tak nejak funguje aj out of body experience a pokiaľ sa jej niečo také snívalo, ani si to nemusí pamätať a tehotenstvo si telo privolá.
To mas naozaj 19? vsak sa nestresuj, brucho ta moze boliet z toho ze sa ti uz ma zacat, alebo z hocicoho ineho.... Hlavne nestresuj to tomu moc nepomaha
Oplodnenie moze nastat jedine ak sa vajicko spoji so spermiou. Kedze si sa do blizkosti spermie nedostala (aj na vzduchu preziju spermie len tyzden a pri styku s kyslym prostredim (aj koža) hynú, takze aj ked pred tym na tom mieste niekto mal čííírou nááhodou pohlavný styk, tak si sa určite tým neoplodnila ), tak sa nemáš čoho báť. Menštruačný cyklus je individuálny, môže meškať, hlavne ak si v strese, výrazne si schudla, ale aj keď je veľký zhon, napr. previerky a tak (čiže vlastne ten stres). Niekedy si ani nemusis uvedomovat a si pod stresom. Ty to vedome možno tak nebereš, ale tvoje telo áno. Taktiež aj keď zmeníš prostredie, aj to ti tvoj cyklus môže výrazne ovplyvniť (kamarátka nemala 6 mesiacov menštruáciu, keď išla na pobyt do Grécka, akonáhle sa vrátila, všetko sa vrátilo do normálu ).
Nemáš sa čoho obávať, ver mi . Keď ti mesiac mešká, tak v poriadku, ale už druhý choď ku gynekologičke. Nemusí to byť nič vážne, hlavne keď si ešte mladá, ale nie je to ani normálne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
(Zvlášť, ak sa na teba dakto podozrivo pozrel)
nie, nemôžeš.. mne pred 2 rokmi meškala 3 mesiace a všetko v pohode
pre boha zájdi za gynekológom a nebuď taká tupá ale žiaľ, to sa už zmeniť nedá :/
asi si panenka Mária..
a ano myslim to SERIOZNE
a vôbec z celého fóra
a vôbec z celého fóra
nie
nie
nieeeeeeeeeeeeeeee.
zapamatame si:nemame sex,nie sme tehotne.
nemame sex,meskame,moze to byt z miliona veci.
bodka!
1. My ti do pice nevidime, tak chod laskavo za gynekologom
2. Nabuchat ta moze len chlap alebo duch svaty
skús toto a ak zomrieš, tak si bola tehotná.
Nemáš sa čoho obávať, ver mi . Keď ti mesiac mešká, tak v poriadku, ale už druhý choď ku gynekologičke. Nemusí to byť nič vážne, hlavne keď si ešte mladá, ale nie je to ani normálne
koment nemá chybu
UTEKAJ K DOKTOROVI
.. a dotyčný chudák o tom ani nevie :/
alebo dva, to je väčšia istota.
Dosť nevydarený fake