Takže v skratke...... kamarát ma zoznámil z jedným chalanom je to typ mierneho introverta ale ide po ňom každá lebo je pekný telo ma ako boh a celkovo vyzera brutalne...... boli sme spolu na zabave nejak som mala na salame riesit s nim nieco pretoze som s
koliny...... mam za sebou dost vztahou a par aj dlhych pomerne ale pri ziadnom chlapovi som sa necitila tak ako pri tomto lebo uprimne nezaujima ma jeho vyzor ale to aky je .
Mizoyka...... ja viem ze ked mu napisem prva teraz ze odpise ale nadruhej strane mu zase nomozem dat hned najavo ze waaaaaaaa neviem bez teba vydrzat musela som ti napisat vzhladom na to ze on je sakra zle kombinacia povahy .
@antifunebracka toto keby si mi spravil tak ťa zabijem, ja keď nasledujúci večer nemám správu/telefonát/hocičo, uvarím si liter čaju, pustím titanic a celú noc rumázgam a ľutujem sa, že zomrem ako stará dievka xD a ďalšie ráno to nevydržím, hodinu plánujem ako sa ozvem ja a spravím to tým najtrápnejším spôsobom, aký existuje..
ak potrebujes od ludi pocut, ze ta strasne chce lebo tie naznaky su nevyvratitelne a mala by si sa mu urcite ozvat a bla bla blaaa... tak to sa radsej obrat na svoje kamosky
@elemia nie nepotrebujem nic take pocut chcem len pocut nazor ludi nezavysle od toho co chcem pocut ak s tym mas nejaky problem nereaguj na to co sem pisem a mas po probleme
@fakedolly a inak k téme.. určite sa mu ozvi, pokial on začal byť iniciatívny, neni v tom NAJMENŠÍ problém, naozaj vôbec nechápem, prečo to riešiš proste.. fakt
@h8u ale vies, ake su to muky tie 4 dni vydrzat? XD sa furt bojim, ze medzi tym na mna totalne zabudne/zasnubi sa/zrazi ju auto/unesie ufo, ale je to proste vztahova psychologia. a ty netaraj, hlavne ze si si neulozila moje cislo, ked som ti ho vtedy vecer dal
@antifunebracka tak neviem načo to robiš ako, ja proste očakavam ozvanie HNEĎ keď pridem domov!! a ukladanie čisla je druha vec, mne sa to nikdy nechce xD potom pozývam na brko ľudí čo to nenávidia xDDDD
@h8u riesim to iba preto ze sa bojim ze sa zase raz sklamem .... je pravda ze sa mi paci a ano ozval sa prvy len mam strach ze si o toho slubujem viac ako by som mala .... wes som po 3 rocnom vztahu a od rozchodu som sa bala nekoho mat rada lebo z byvalim som si odtrpela az az .. a teraz sa uz nejak instinktivne bojim zamilovat a sklamat sa...
ser na to, ked ta ozaj chce, ozve sa...ja uz absolutne neverim ani maximalne zamilovanemu dokonalemu chlapovi lebo to su len same recicky navzdy a nikdy a nakonec picu z toho aj tak nerob si zbytocne vrasky...
Jasne že sa mu ozvi sama ! Ja som napriklad rada iniciativna....jasne clovek musi vidiet naznaky ze aha asi mu nie som lahostajna ale take to ,,dvorenie,, chlapom to sa mne paci ...na druhej strane bude mozno rad lebo uvidi ze mas zaujem aj ty
@fakedolly ale ano vsetci..mala som moznost sa presvedcit aj u najnevinnejsieho zo vsetkych co som poznala oni menia nazory jak tu sa rychlo meni pocasie..
@natashatko hej máš pravdu menia nazory zo dna na den ........ dakujem za rady vsetkym uvidim ako sa to teda vyvynie do konca tyzdna ak nenapise tak napisem ja jemu a budem vidiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Tak ty bud mudrejsia a ozvi sa mu , niesme v 19. storoci ze chalan musi mat vzdy iniciativu
Inak napriklad Budha je spuchnuty tak s tym bohom ....
a ozvy sa mu..
Možno len nemal čas sa ozvať.Hmm,počkaj ešte deň,či sa ozve,a keď nie vezmi iniciatívu do svojich rúk a napíš mu prvá.Vieš ako to je,kto zaváha,nežere
keď je kretén a sa nedomyslí, ba vlastne na to jebe, vyser sa naňho debila namysleného........
veď po svete beha dosť múdrých a zdvorilých chalanov....filip.-)
asi sa zľakol šuhajko!
a nie, problem nemam. len som sa vyjadrila k danej veci. ja uz za to nemozem, ze sa ti moj prispevok nepacil.
ak, tak teda nereaguj ty a je po tom (pre mna neexistujucom) probleme (ach)
@antifunebracka @21 unesie ufo
...som toho názoru, že ak ťa chce, ozve sa. Ale ak si nepomôžeš, ozvi sa mu, len pre boha nie štýlom, že mu vyklopíš že ho chceš ....kamarátsky.