Volam sa Lubo a mam 20 rokov, a neviem co mam robit zo zivotom. Zivot ma niako omrzel. V poslednom case ma napadaju take zvlastne myslienky zo zivotom. Pred par tyzdnami som pisal sem na forum, ze ma opustilo dievca. A poviem ti pravdu, ja som sa s toho
krok cislo 1 : prestan pouzivat slovo niaky
krok cislo 2 : nepis dievcatam spravy typu ahoj
krok cislo 3 : najdi si novu zalubu alebo nieco co ta bavi viac nez hranie hier na PC a prestan mysliet/cakat na to kedy budes mat dievca
neboj, vacsina ludi si prechadza takymito obdobiami. niektori sa vsak totalne opustia zatial co ini sa prestanu lutovat a zvladnu svoju situaciu zmenit.
nechces byt predsa slaboch, tak preco by si sa mal tak spravat? Lutovat sa? Nie. Ked chces byt stastny musis v prvom rade zahodit taketo myslienky. Najdi si nejaku cinnost ktora ta bude naplnat, nejaky konicek, hicico v com sa mozes rozvijat. na
No dievča ti nespadne do náručia len tak, ze hrajes hry a napíšeš ahoj. A to akože celý den presedíš doma za PC? a škola/robota nič? To sa o teba stará mamka? , okamžite vypni ten sku*vený počítač a chod von. Nehovor, že nemáš nejaké zaluby (okrem PC teda). Myšlienka cvičiť je super, lenže na to by si nesmel byť lenivý...si? Keď so sebou nepohneš bude z teba troska.
Alebo aspoň tú gramatiku si zlepši.
Ahoj, veľmi dobre chápem tvoju situáciu,pretože mi pripominas seba len v opačnej verzii
1. Samovražda je ta najzbabelejšia a najsebeckejsia vec akej sa človek môže dopustiť
2. Presne ako tí tu ľudia píšu nájdi si aj iné záľuby ako hranie PC hier
3. Nikdy sa v živote nevzdávaj a buď trpezlivý, výsledok sa môže dostaviť aj neskoršie
4. Choď do tej posily, urobíš super vec, ver mi. Aj ja som začal chodiť a neľutujem to. Poznáš aj veľa nových ľudí. Je to výborný relax, ktorý potrebujes
Mužíček mladý, neopúšťaj sa. Dobre bude, sľubujem
Každý jeden má občas zlé obdobie a nikdy netrvá dlho. Príde nová žienka a nebudeš vedieť čo od radosti
Drž sa
Ak chceš napíš mi tsku, rada pokvákam o hocičom mimodepresívnom.
Frekvencia použitých šťastných a nešťastných smajlíkov - 7:6.
Nie si na tom až tak zle hádam.
Nájdi si robotu a zamestnaj svoju hlavu a telo. Alebo zober lopatu a ic sa lopotiť na pole. Najhoršie čo môžeš urobiť, je, že budeš sedieť doma za prijebaným netom a čakať v zázrak.
určite si zdravý,máš kde bývať, aj školu máš nejaku skončenú, prečo potom sedíš doma...
však ak sa baby od teba odvracaju , niečo rob pre to...
platí tu jedno porekadlo, malý dvor a veľký bič, aby si sa konečne zobudil, choď do fitka začni na sebe makať, najdi si nejaku robotu, kúp si auto, začni cestovať, nachádzať nových kamarátov...
keď budeš doma sedieť na riti, akurátne ti narastie a budeš ešte tlstejší ako sí,
ešte raz zdvihni svoju maličkosť a začni konať, roky bežia a ani sa nenazdáš budeš mať 50 rokov a čo potom, budeš akurátne spomínať aký si bol sprostý, že si nič neurobil v živote...
najdôležitejší je spraviť prvý krok, k tomu potrebuješ pevnu vôľu, ak tu nemáš, treba najskôr tu vypestovať a postupne sa dostávať ďalej..
teraz en plačeš, závidiš, zabíjaš sa a koho to akože zaujíma, každý má svojich problémov po krk, ale aspoň niečo pre to robia, aby tomu tak nebolo...
prekonaj sám seba a za rok sa nad všetkým iba zasmeješ, aký si bol truľo a ešte k tomu v 20.-tke...
ziadne dievca s tebou moc dlho nevydrzi, ak sa spoliehas, ze tvoj zivot bude konecne stastny a vporiadku, ked budes mat priatelku. najprv musis byt stastny sam, mat svoje konicky, charizmu. inak budes na nej naviazany a pomaly ju vycerpas. ci uz psychicky, alebo z energie.
fakt ti dobre radia:najdi si nieco co ta bavi.
Presne niečo podobné som donedávna robila- ľutovala sa, závidela kamoškam,že oni nie su samé ale ja áno. Ale povedala som si dosť, stačilo, čas uteká a ja si nechcem na staré kolena trieskať hlavu o stenu preto, že som bola za mlada extrémne blbá.
Na jeseň som tiež tak trochu prežila sklamanie ale asi to takto malo byť, lebo príde niečo lepšie, ako vraví moja naj kamoška treba veriť, a všetko bude ok.
A zase sú ľudia, ktorí sú na tom podstatne horšie a neľutujú sa. Ja mám pár spriazených duší, ktoré stoje pri mne, vždy. Podržia , poradia a nebyť nich tak neviem...
A zase mám tu školu. Nie že by som bola nejaký xtrémny šprt ale ten pocit, ked na niečom mákneš a vyjde ti to, je neskutočný alebo keď ťa na labákoch vičiaci pochváli, že si dobré na cviko pripravený (á). V letnom semestri som si konečne do rozvrhu dala volejbal. Mám ho síce len raz do týždňa ale vždy sa už niekoľko dní dopredu teším, že prídem do haly a tie 2 hodky sa vybláznim na ihrisku- ako nie som žiadny volejbalový talent, som úplny amatér ale ta snaha, ten fajn pocit z hry ak sa niečo podarí je super a mám ho s típkom, ktorý vo volejbale niečo dokázal a snaží sa nás motivovať, tiež vie, že nebudeme hrať napr. svetovú ligu ale snaží sa nás podporovať.. a ver , dobre padne ked sa ti podarí zahrať pekne loptu a vysmiatý príde k tebe a pochváli ťa a ked pokazíš, podporí, nevadí, ideme ďalej, lepšie bude... alebo ked sa nedarí a človek až strach dostane- to sa priznám, som dosť posera a povie len kludným slovom neboj sa ... jedno slovo robí veľa
V podstate všetko je v myslení, ak sa opustíš, nebude to dobre pre nikoho, ani pre teba ani pre tvoje okolie, aj ked si myslíš, že každý na teba kašle, ver, že na svete je pár ľudí, ktorí si ten svoj bez teba nevedia predstaviť
Robil som niečo podobné stále som premýšľal aký to ma všetko význam ... Taktiež ma nič nebavilo hral som hry ... Začal som mať hlúpe myšlienky ... Piatok disko peniaze neboli aj tak ich bolo treba minúť ... Prišla výplata zasa disko krčma ... Avšak postupom času som si začal uvedomovať že čo to je za život takto určite nechcem žiť .... Nieje to nič pre mňa.. Vtedy som pochopil že jediný kto z tým niečo môže urobiť som len ja .. Začal som cvičiť a chodiť na box čoraz menej a menej som chodil do krčiem a na disko začal som čítať knihy aj keď som to nikdy predtým nerobil ... Ale nútil som sam seba že musím prebudil sa vo mne ten hlad hlad po tom mať všetko ... Začal som chodiť na všelijak možne školenia stretávať sa z ľuďmi .. Tu si zapamätaj z kým si taký si ! Nemenné pravidlo ! Teraz peniaze investujem komunikujem z každým koho stretnem tých čo sú menej šťastný sa snažím motivovať .. Základom je si vytýčiť ciele ak ti to nejde povec si že to spravím pre niekoho iného jeho spravím šťastným... rodičov,starých rodičov , suseda ... frajerku ...Staň sa úspešným aby Ťa ľudia brali ako vzor vtedy to bude neuveriteľný pocit ... A čo sa týka tej tvojej nešťastnej lásky ? Asi by si potreboval trocha po hlave stačí keď sa prejdeš po nejakom meste ... obchodoch... tam je toľko dievčat ktoré čakajú na to kedy sa s nimi zoznámiš ...
no ked doma sedis len za pc a nikam nechodis asi tazko najdes babu ktorá bude stát zato ....a co by ta malo bavit na zivote ked si zavrety doma bez zázitkov ...cvicit nezacinaj lebo nato nemas volu ,to vidim uz z toho tvojho postoja ,ty chces byt o týžden Mr. Olympia a pritom ani 3 mesiace niekedy nestacia aby si videl výrazne zmeny,predpokladam ze po týždni by si sa nat vysral lebo neni videt rozdiel
Ahoj, myslím si, že človek by si mal dať do poriadku najprv svoj život...ujasniť si, čo v živote chce dosiahnuť...tiež som prežila pár sklamaní, dosť bolestivých...tiež som padla na dno, tak ako ty...myslela som si, že sa z toho už nikdy nedostanem, že už nikto lepší pre mňa neexistuje a po poslednom rozchode som dokonca začala uvažovať nad samovraždou...viem, je to blbosť...ale vtedy som to tak naozaj cítila...veľmi mi pomohla motivačná literatúra...a možno aj preto ma to celkom rýchlo prešlo...trvalo to asi tak 3, 4 mesiace...kým ma prešli tieto stavy...vlastne aj teraz si občas ešte poplačem, keď si tak pospomínam a to už ubehlo 6 mesiacov...ale späť k tebe...skús sa zamyslieť nad tým, čo by ti tak pomohlo? sám na to musíš prísť...áno viem, pomohlo by ti keby sa tá holka k tebe vráti a bla bla...ale čo tak čosi iné? prečo naopak neskúsiš využiť to, že si voľný...vieš koľko ľudí ti možno závidí túto voľnosť? máš len 20 rokov...užívaj si, kým môžeš...rob to, čo si vždy chcel robiť...určite sa nájde niečo, čo by ťa bavilo...napr mňa baví písať...príbehy atď...tak som si písala a ver mi, pomohlo mi to vieš, to že všetci naokolo niekoho majú, neznamená, že musíš mať aj ty...treba sa dávať dokopy s niekým len vtedy, keď je človek na to plne pripravený...a ty budeš pripravený len vtedy, keď si začneš vážiť samého seba...tak sa do riti neľutuj, začni makať na sebe a hlavne nikoho nehľadaj...najkrajšie vzťahy sú tie, ktoré prišli nečakane...snáď ti tento komentár aspoň trochu pomôže...a ak chceš, môžeš mi aj napísať...veľa šťastia
Tak hlavne si uvedom, ze existovať môžeš aj bez toho, aby si bol práve vo vzťahu s nejakým dievčaťom. Ja úprimne nechápem tento dnešný trend byt za každú cenu zadaný, s hocikým, len aby som nebol sám. Netreba sedieť doma, počúvať smutne pesničky a opúšťať sa, aky zlý život mas. Skor sa musíš ty snažiť, spravit si ho lepším. Najst si nieco, co ta baví, pri com sa odreagujes a co ta robí šťastným. Napr zacat cvičiť - budes mat zo seba lepší pocit, endorfíny, bude ta to baviť (určite nie je motiváciou to, ze na to budú dievčatá letieť). Vyjsť von z bytu do ulíc a všímať si, co sa okolo teba deje a užívať si, co ti život ponuka. Spoznať nových ludi, navštevovať nove miesta, zistiť, co ta baví. Ide len o to, robit veci spontánne a nie nasilu.
začni fetovať...ale nie čo ja viem vypadni vonka a nesed za tým pojebaným pc ....potrebuješ len odreagovanie a cítiť že žiješ ...ale to vo virtuálnom svete nepocítiš ..
Keď sa budeš utápať v sebaľútosti a udržiavať si negatívne myšlienky, sotva si nájdeš nejaké dievča. Preto teraz kašli na dievčatá (ja viem, ľahko sa hovorí, ťažko sa realizuje) a začni pracovať na sebe. Akože pokojne si cvič, ale ak si myslíš, že nejaké dievča ťa začne z celého srdca ľúbiť len pre tvoje svaly, tak si na omyle. Síce ti neviem dať návod, čo robiť, aby si si našiel také dievča, ale tu ide v prvom rade o teba a tvoj prístup k životu. V prvom rade sprav zo seba človeka, ktorého baví tento svet. Nejaké dievča sa už potom nájde, aj keď hm... také čo ťa bude ľúbiť z celého srdca... no aby si sa nevrátil potom sem s opätovnými myšlienkami na samovraždu, tak radšej nemaj nikdy hneď takéto očakávania. Ale späť k veci, začni vidieť na živote to dobré. Hranie pc hier ťa nikam neposunie a ty v prvom rade potrebuješ niečo robiť so sebou. Chceš byť šťastný ale pritom akoby si čakal, že ti všetko padne z neba samé. Takže nebuď naivka, urči si ciele, čo chceš v živote zažiť a dosiahnuť, premysli jednotlivé kroky, ktoré ťa k tomu dovedú, identifikuj hlavné problémy, ktoré ťa od tvojich cieľov a snov oddeľujú a čo z toho sa týka teba, to zmeň. Ono chcieť byť šťastný a pritom nedokázať posúvať svoje hranice a limity, to je dosť krátkozraké.
Kazdy ma zle obdobia...raz si hore a raz dole... treba mysliet pozitivne a nenechat sa pohltit smutkom...
viem, ze to nieje lahke, ale treba to skusat
a neboj..raz zabudnes aj na lasku a najdes novu..len v to treba verit..a chodit medzi ludi!! ;-D niekedy sa zda samota fajn, ale len ti zhorsi tvoje stavy...kamarati ti urcite pomozu a bude ti lepsie
Wauuuu necakal som taketo reakcie Som prekvapeny Ale dakujem moc. Teraz ste mi konecne otvorili oci a viem co uz budem robit. Zacnem cvicit To bude moj novy ciel Po tych spravach co som cital tak sa citim silnejsi
@shino9 Uvedom si, že nie si sám, kto má takéto pocity. Každý človek pláva životom a bojuje, každý je chvíľu dolu, chvíľu hore, ale dôležité je nevzdávať sa. Neutápaj sa v tom pocite ničoty, neschopnosti, zhnusenosti a znudenia. Prestaň tráviť hodiny za pc hraním hier. Choď von na vzduch, medzi ľudí, hľadaj nové možnosti, objav svoje schopnosti, to, čo ťa baví a začni sa tomu naplno venovať. Stanov si ciele do budúcnosti a bojuj za ne. Maj radosť z každého malého úspechu a neúspechu sa nebráň, nechaj ho prejsť cez seba a aj ho nechaj odísť. To je normálne. A ako začať ? Zmeň spôsob života. Vypni počítač. Neviem, či chodíš do školy, no ak nie nájdi si prácu, buď aktívny, choď do prírody vo voľnom čase. To ako sa cítiš a ako sa tvoj život bude uberať záleží len na tebe, na tvojej snahe a hlavne na tom, ako sa pozeráš na život. Nemôžme sa každý deň smiať, musíme aj trpieť a plakať, aj to je súčasť života, ale vždy musíš pre niečo žiť, pre nejaké ciele a tie musíš objaviť. Svet je extrémne rozmanitý a zaujímavý, ale doma to nikdy nezistíš, nikdy nezažiješ, takže pozývam ťa von. Poď ! a Nefňukaj ! Do toho ! Držím palce
@shino9
Viem si predstavit ako sa citis, v minulosti som tiez mal podobne stavy.
Mam navrh:
Dam ti pozicku na urok 29% a ty si uzijes (dam ti kontakt na 19rocnu spolocnicku ktora vsetko robi s kondomom , s nikym sa dokonca ani neolizuje, to som sa cudoval )....
No prachy minies tak potom sa stretneme a pochopis preco musis dalej zit a budes makat ako fretka popri studiu aby si mi splatil dlh a exekutori ti nezobrali pc na ktorom prrave teraz pises ... a kedze uz budes mat za sebou cca 15hod sexu uz nebudes taky hamblivy a v praci si najdes frajerku.... A z precitliveneho bude poriadny chlap ktory vie co chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
krok cislo 2 : nepis dievcatam spravy typu ahoj
krok cislo 3 : najdi si novu zalubu alebo nieco co ta bavi viac nez hranie hier na PC a prestan mysliet/cakat na to kedy budes mat dievca
nechces byt predsa slaboch, tak preco by si sa mal tak spravat? Lutovat sa? Nie. Ked chces byt stastny musis v prvom rade zahodit taketo myslienky. Najdi si nejaku cinnost ktora ta bude naplnat, nejaky konicek, hicico v com sa mozes rozvijat. na
Alebo aspoň tú gramatiku si zlepši.
1. Samovražda je ta najzbabelejšia a najsebeckejsia vec akej sa človek môže dopustiť
2. Presne ako tí tu ľudia píšu nájdi si aj iné záľuby ako hranie PC hier
3. Nikdy sa v živote nevzdávaj a buď trpezlivý, výsledok sa môže dostaviť aj neskoršie
4. Choď do tej posily, urobíš super vec, ver mi. Aj ja som začal chodiť a neľutujem to. Poznáš aj veľa nových ľudí. Je to výborný relax, ktorý potrebujes
Každý jeden má občas zlé obdobie a nikdy netrvá dlho. Príde nová žienka a nebudeš vedieť čo od radosti
Drž sa
Ak chceš napíš mi tsku, rada pokvákam o hocičom mimodepresívnom.
Nie si na tom až tak zle hádam.
Nájdi si robotu a zamestnaj svoju hlavu a telo. Alebo zober lopatu a ic sa lopotiť na pole. Najhoršie čo môžeš urobiť, je, že budeš sedieť doma za prijebaným netom a čakať v zázrak.
určite si zdravý,máš kde bývať, aj školu máš nejaku skončenú, prečo potom sedíš doma...
však ak sa baby od teba odvracaju , niečo rob pre to...
platí tu jedno porekadlo, malý dvor a veľký bič, aby si sa konečne zobudil, choď do fitka začni na sebe makať, najdi si nejaku robotu, kúp si auto, začni cestovať, nachádzať nových kamarátov...
keď budeš doma sedieť na riti, akurátne ti narastie a budeš ešte tlstejší ako sí,
ešte raz zdvihni svoju maličkosť a začni konať, roky bežia a ani sa nenazdáš budeš mať 50 rokov a čo potom, budeš akurátne spomínať aký si bol sprostý, že si nič neurobil v živote...
najdôležitejší je spraviť prvý krok, k tomu potrebuješ pevnu vôľu, ak tu nemáš, treba najskôr tu vypestovať a postupne sa dostávať ďalej..
teraz en plačeš, závidiš, zabíjaš sa a koho to akože zaujíma, každý má svojich problémov po krk, ale aspoň niečo pre to robia, aby tomu tak nebolo...
prekonaj sám seba a za rok sa nad všetkým iba zasmeješ, aký si bol truľo a ešte k tomu v 20.-tke...
fakt ti dobre radia:najdi si nieco co ta bavi.
Na jeseň som tiež tak trochu prežila sklamanie ale asi to takto malo byť, lebo príde niečo lepšie, ako vraví moja naj kamoška treba veriť, a všetko bude ok.
A zase sú ľudia, ktorí sú na tom podstatne horšie a neľutujú sa. Ja mám pár spriazených duší, ktoré stoje pri mne, vždy. Podržia , poradia a nebyť nich tak neviem...
A zase mám tu školu. Nie že by som bola nejaký xtrémny šprt ale ten pocit, ked na niečom mákneš a vyjde ti to, je neskutočný alebo keď ťa na labákoch vičiaci pochváli, že si dobré na cviko pripravený (á). V letnom semestri som si konečne do rozvrhu dala volejbal. Mám ho síce len raz do týždňa ale vždy sa už niekoľko dní dopredu teším, že prídem do haly a tie 2 hodky sa vybláznim na ihrisku- ako nie som žiadny volejbalový talent, som úplny amatér ale ta snaha, ten fajn pocit z hry ak sa niečo podarí je super a mám ho s típkom, ktorý vo volejbale niečo dokázal a snaží sa nás motivovať, tiež vie, že nebudeme hrať napr. svetovú ligu ale snaží sa nás podporovať.. a ver , dobre padne ked sa ti podarí zahrať pekne loptu a vysmiatý príde k tebe a pochváli ťa a ked pokazíš, podporí, nevadí, ideme ďalej, lepšie bude... alebo ked sa nedarí a človek až strach dostane- to sa priznám, som dosť posera a povie len kludným slovom neboj sa ... jedno slovo robí veľa
V podstate všetko je v myslení, ak sa opustíš, nebude to dobre pre nikoho, ani pre teba ani pre tvoje okolie, aj ked si myslíš, že každý na teba kašle, ver, že na svete je pár ľudí, ktorí si ten svoj bez teba nevedia predstaviť
Kludne napis TSku
viem, ze to nieje lahke, ale treba to skusat
a neboj..raz zabudnes aj na lasku a najdes novu..len v to treba verit..a chodit medzi ludi!! ;-D niekedy sa zda samota fajn, ale len ti zhorsi tvoje stavy...kamarati ti urcite pomozu a bude ti lepsie
Maj v pici a uzivaj si sam seba (ja to tak robim XD)
Napis aj ts jak chces ale teraz som na mobile tak si najdem caz az vecer lwbo na tomto sa neda moc pisat
Ty si fakt osobnostný typ INFJ ?Som si všimla v jednom fóre že si písal že si, podla komentárov na to nevyzeráš.
Viem si predstavit ako sa citis, v minulosti som tiez mal podobne stavy.
Mam navrh:
Dam ti pozicku na urok 29% a ty si uzijes (dam ti kontakt na 19rocnu spolocnicku ktora vsetko robi s kondomom , s nikym sa dokonca ani neolizuje, to som sa cudoval )....
No prachy minies tak potom sa stretneme a pochopis preco musis dalej zit a budes makat ako fretka popri studiu aby si mi splatil dlh a exekutori ti nezobrali pc na ktorom prrave teraz pises ... a kedze uz budes mat za sebou cca 15hod sexu uz nebudes taky hamblivy a v praci si najdes frajerku.... A z precitliveneho bude poriadny chlap ktory vie co chce
Ale ked to chces spravit, tak to urob aspon poriadne.
Zacni aspon cvicit, budes sa citit lepsie.