Jedina nevyhoda WP8 co ja vnimam na svojej nokii 1320 je to, ze nema nijaky normalny hudobny prehravac inac vsetko mnohonasobne lepsie ako android -> strasne rychly a responzivny OS, neseka ako androidy neni narocny na HW cize... siel by som skorej fakt do 1020 pripadne ak ti nevadia phablety do 1520
Každý má iný operačný systém, iné parametre, sám musíš vedieť, ktorý ti bude vyhovovať, ale súhlasím s @3 , buď iphone al. lumiu, android by som už nebrala ani zadarmo...
ja som si kúpil lumiu 1020 a som spokojný, kedže je to môj prvý smartfon tak si zvykám
avšak zatiaľ na Nokie nie je moc applikácií iba tie základné
Napríklad 1020 má NTC ale banky nemajú programy pre nokie, aspoň zatiaľ
1020 je skôr pre ľudí ktorý chcú od mobilu super foto
napríklad ja som ju kúpil za 360€ a dostal som k tomu externú nabíjačku čo je skvelé ak si moc na nete, alebo fotíš tak si to možeš nabiť kdekoľvek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
2. lumia
3. iphone
avšak zatiaľ na Nokie nie je moc applikácií iba tie základné
Napríklad 1020 má NTC ale banky nemajú programy pre nokie, aspoň zatiaľ
1020 je skôr pre ľudí ktorý chcú od mobilu super foto
napríklad ja som ju kúpil za 360€ a dostal som k tomu externú nabíjačku čo je skvelé ak si moc na nete, alebo fotíš tak si to možeš nabiť kdekoľvek