Neviem ,čo robiť a už som zúfalá potrebujem sa niekomu vyrozprávať ,ale nemám komu ,úplne sa neznášam neviem kde sa mi podelo moje sebavedomie žiadne nemám , v ničom si neverím koly môjmu podceňovaniu to ani vo vzťahu nie je najlepšie pretože stále mám po
musis najst dovod svojho nizkeho sebavedomie a zleho hodnotenia svojej osoby. ked najdes pricinu, pride na rad ta horsia faza a tou je zmena. neboj sa zmeny, pretoze to je prave to, co momentalne najviac potrebujes.
tieto stavy poznám.. tiež som zažila.. ale prešlo ma to a je mi dobre len som sa potrebovala vyrozprávať, poplakať si a bolo to fajn a keby sa potrebuješ vyrozprávať kľudne napíš TS, viem ako sa cítiš tak by som ti s tým vedela nejak pomôcť aspoň by som sa posnažila
@zufalaz prečo?.... je epic fail ak nikomu nedôveruje a zavesí toto na web... však to je až komické ako sú niektorí ľudia chorí na hlavu a VY im tieto sračky žeriete
@patricino ma psychicky problem a zalozila o tom forum, lebo je zufala ocividne, na web to zavesila mozno preto, ze je to anonymne a lahsie sa jej tak o tom "rozprava"
nikto jej tu nic nezerie, len jej normalne radia, ako sa zvykne vo forach, ak mas potrebu priat smrt niekomu zato, tak neviem kto je viac chory na hlavu
začnei robťi čosi produktivne...nezda sa to ale zdvihne ti to sebahodnotenie... proste začni chodiť do robtoy...do hocjakej... a daj peniaze mame na inkaso, alebo sprav nákup...je to jeba
a psycholog
mne osobne stačilo pomlcť si sama a prečítanie dvoch poličiek psycholog. literatury na podobné témy čo boli v knižnici ... ale tak ja do psychologie všeobecne rada fušujem
No, hlavne nieco rob, lebo ludia vacsinou chytaju depky, ked nerobia nic, resp. ked robia veci, kt. ich nebavia. Ked budes stale nieco robit, nebudes mat cas rozmyslat tolko nad vecami a nad sebou, zivot sa ma zit a nie rozmyslat nad nim, ci je dobry, alebo zly.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
ak ti ide vyslovene len o vyrozprávanie, tak mi pokojne môžeš napísať TS, ale ja nie som psychológ, takže nejaké ultrasuper rady čakať nemôžeš...
by the way, ked si budes stale vraviet ze nevladzes, tak ani nikdy vladat nebudes, autosugescia je silna vec
a inak @4 a @6 s tou sugesciou ma pravdu
kľudne mi napíš TS .. aj tak mi ich nikto nepíše, nudím sa a chcem sa porozprávať niekedy s niekým
nikto jej tu nic nezerie, len jej normalne radia, ako sa zvykne vo forach, ak mas potrebu priat smrt niekomu zato, tak neviem kto je viac chory na hlavu
a psycholog
mne osobne stačilo pomlcť si sama a prečítanie dvoch poličiek psycholog. literatury na podobné témy čo boli v knižnici ... ale tak ja do psychologie všeobecne rada fušujem
a keby si chcela, tak mi môžeš napísať TS, ja som dakedy taký šalený človek, rada kecám a spoznávam sa s novými ľuďmi
@lawey to by som mala začať ,chcem sa prinútiť aspon cvičiť,ale začnem a vždy proste prestanem aj tá moja vôla je mizerná...:/ na tom pracujem
@zufalaz dakujem ,že mu to vysvetluješ ,ale asi by tú pomoc potreboval viac ako ja ked pozerám ,čo všetko píše ...