Pred chviľou mi napisal kamo na FB: "Nazdar, vieš ako sme sa bavili včera o tych veciach, že mam nudny vzťah a nudim sa v ňom, viac ma to ťaha k inej a pod. ... ako jej ((JEHO priateľke terajšej) to mam povedať, že je koniec nejak nech nejanči extremne"
@chevro ja so svojou som tak každy druhy poslednej dobe každy treti kvôli treningom a praci ale nuda keď som s ňou tak ma to ťaha preč inde za kamošmi kde je viac akcie zabavy a pod. Ale moja už je poriešena a kamoš sa rozhodol, že na valentina to nebude to najlepšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
asi by som sa radšej zastrelil ako by som mal vysvetľovať niečo takéto.
@adrianne no jo ... ale kamošovi treba čosi konštruktivnejšie keďže ju asi bude stretavať každy deň
"Ahoj."
"Musím ti niečo povedať. Nijaké výlevy, nijaké slzy, až potom. Končíme."
Buch dverami.
toto by povedal melsiko skuste mozno to zaberie
(inac nez jej to povedat to nepojde )
..kvak..
Ja neviem, my sme spolu viac ako osem mesiacov, sme spolu každý deň, niekedy aj viac krát, ale nikdy sa nestalo že by som sa s ňou nudil. Nikdy.
ja so svojou cca rok a kamo asi tiež tak
@chevro ja so svojou som tak každy druhy poslednej dobe každy treti kvôli treningom a praci ale nuda keď som s ňou tak ma to ťaha preč inde za kamošmi kde je viac akcie zabavy a pod. Ale moja už je poriešena a kamoš sa rozhodol, že na valentina to nebude to najlepšie