zdravim ....moj problem je asi taky ze som sa buchol do baby ktora ma chalana ... sme hrali spolu biliard sa usmievala na mna ja na nu a hento-toto..pozname to vsetci...chlan sa na nu nastval ze bola somnou trosku vac jak s nim ...nehehe...chodia spolu po
Chces babu co kvoli niekomu (aj ked tebe) necha niekoho s kym chodi uz pol roka? Neurobi potom to iste tebe? Ine je ak im to neklape, ale ak by im to neklapalo, tak uz by spolu normalne chodit nemali.
bud s nou nadalej kamarat a uvidis ako sa to vyvynie. mozno sa viac zblizite a aj ona sa zalubi do teba alebo ma toho chalana fakt rada a tebe neostane nic ine, len zlomene srdce... alebo zistis, ze ju vlastne nemas tak rad a ze nie je taka ako si si myslel
neviem skus s nou stravit este trosku casu ale nie az moc aby ju jej frajer niejak .... no a uvidis jej reakcie , pohlady, usmevy, dotyky a ked uz si budes na cistom tato baba ma chce budes ju mat , hlavne daj jej najavo co citis ty aby si nemyslela ze jasne len sa bavi a ja mam chalana a nechcem byt sama tak nebudem pokusat osud ci ma naozaj chce...
vela stasie a potom napis jak si dopadol a ak si nepochopil a chces vediet viac v pohode napis
tak ja si myslim ze ak si sa naozaj do nej tak rachol . .tak ju musis prv pochopit.vzi sa do jej sytuacie . .mozno aj ona nieco pocitila no kedze ma priatela tak berie ohlad aj na nho.ber to prirodzene . .ak sa stretnete tak jej to postupne zacni dvat najavo . .no neprezen to,aby sa nahodou nezlakla alebo aby si to nevismol ten drhu.vies ak ma nejaky vztah skoncit normalne-tak ze ten druhy neochorie zo zavisti-on,tak sa polienka lasky musia postupne prestavat prikladat.to je na nej,ci ich prestane davat do ich spolocneho ohna,ty jej len mozes ukazat ze si tu . .ze ti na nej zalezia hlavne ju do nicoho nenut
no najprv si musis byt isty ci ta chce aj ona...nemozes povedat ze ta chce lebo sa na teba usmieva...ale kedze ta chce a ten chalan neni tvoj kamos tak ju zbal..preco nie..
no,ja ti neviem. vies,ze v podobnej situacii som bola aj ja? ale tak,ze ja som bola ta baba. vies,co sa stlo? rozisla som sa s tym svojim a zacala chodit s tym druhym....chyba!! po case som to zacala lutovat. vplyvalo na mna mnozstvo veci: stale som myslela na "byvaleho", ked som ho videla,islo mi srdce puknut,ostatni ma obvinovali,ze som mu ublizila atd. neoplatilo sa. preto zastavam nazor: NIKDY NEOPUSTAJ NIEKOHO,KOHO MILUJES PRE NIEKOHO,KTO SA TI PACI,LEBO TEN,KTO SA TI PACI TA OPUSTI PRE TOHO,KOHO MILUJE. tak sa jej zdover s tvojimi citmi. opytaj sa jej,co si o tom mysli,hlavne jej neklam!!! ak ta odmietne,nechaj ju tak.povedz jej,nech sa na teba nehneva a ostante dobrymi kamosmi....asi tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
preco bojovat bolo dost krvi prelievania. MIER
vela stasie a potom napis jak si dopadol a ak si nepochopil a chces vediet viac v pohode napis
vzdy sa snazim zit a spravat tak, aby som to v buducnodti nelutoval...
zaregistrovalsom sa len koli tomu aby som ti odpovedal, snad nie je neskoro.
to co sa stalo teraz tebe, prezivam prave ja.
po druhy krat...
uz ked SOM SI ublizil 1 krat, dusoval som sa ze uz nikdy viac...
neodolal som jej a po 2 mesacnom nadhernom vztahu prezivam muky.
srdce mam roztrhane na marne kusky, neviem spavat, nejedavam, prezivam neodolatelnu fyzicku bolest koli laske.
miluje byvaleho...je to citit...
zajtra sa s nou musim rozist...velmi to boli!!!