Ahoj, mám taký problémik.. Mám Lenovo G50 a dávnejšie sa mi zvykol zasekávať.. Stále sa mi proste zasekne notebook keď na ňom narábam a nadvihnem ho alebo ho niekam položím.. Ale teraz nejde ani zapnúť.. Nezapne sa proste obrazovka.. Nesťahovala som nič.
rozrob, vyber maticnu dosku, poloz na dlazbu, zober teplovzusnu pistol, nahrej na 270°C , teplotu si zmeraj PT100kou, ale nie, ked sa ti budu vyskierat plastove konektory tak je uz vela ba priam uz neskoro. Zapoj, skus ci ide. ak ide tak tyzden pojde - treba znovu osadit cipy, ak nepojde, daj detom, alebo krajaj chleba na tom.
@bbyxgoldx Skús to, čo napísal @savvym .. Bliká ti kontrolka HDD? Vyzerá ten notebook, že funguje (reaguje trebárs na stlačenie kláves) ?
@karchie Reflow nedoporučujem robiť neskúseným osobám .. A navyše, kondenzátory sú na doske robené tak, aby zniesli teplotu do 100°C .... Ak dáš väčšiu, tak strielajú .. a doska môže ísť do koša
@77hanes77 Tak ja nie som žiadna expertka do tohto) a áno, keď ho zapnem tak len bliká, že je zapnutý a obrazovka sa nezapne.. Keď sa zapol robila som si aj test celkový a žiadny vírus ani nič.. Myslím, že chyba je v technike..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
@karchie Reflow nedoporučujem robiť neskúseným osobám .. A navyše, kondenzátory sú na doske robené tak, aby zniesli teplotu do 100°C .... Ak dáš väčšiu, tak strielajú .. a doska môže ísť do koša