vkuse a stále hľadá nejaký spôsob, ako začať vojnu? Nepodarilo sa jej to moc na Ukrajine/Rusku, tak teraz (dnes v noci, akurát som čítal správy) natvrdo zaútočili na ISIS v Syrií.. Proste nechápem načo im to bude, keď svetovú moc aj tak nikdy mať nebudú..
No, najprv som sa nechal uniest a chcel som vas oboch @0 a @1 zjebat, ale nestoji mi to za to. Snad len poviem, ze vsetko ma svoj dovod a odletim :letim:
Je mi smutno z tých niekoľkých stotisícov Sýrčanov a Kurdov, ktorí sú bez domova a bez nejakej výraznej pomoci od nás - Západu. A je mi ešte viacej smutno, z tej absolútnej pasivity a ľahostajnosti ľudí mať nejaký záujem (nieto ešte snahu pomôcť) o dianie "tam daleko", kedy jediná občianska aktivita, záujem o dianie je diskusia pár čurákov na aktualitách, novinkách a iných žumpách s pocitom, že oni sú stredom vesmíru a odborníci s kembridžom, harvardom, oxfordom sú len americký pätolízači a ovce.
A hej, za všetko môže Amerika, EU, Židi, Cigáni, gayovia, Havel a zajtra priletí Putin v kozmickej lodi a všetkých nás spasí.
jasne oni su teda chudaci, preco si neporobia doma poriadky sami? ked nevedia nedokazu tak ziadaju ameriku. Vies oni su chudaci ked odrezu niekomu hlavu? a co uz ten bez hlkavy? vlastne mas pravdu jemu je to uz jedno . vsak oni krestanov volaju ze neveriaci pretoze neverite v pravu vieru nechcel by som byt v zoznamoch ktor eviduju pokrstenych , ak ich raz dostanu. takze este stale su chudaci? keby maju jadrove zbrane by si vydel tych extremistov ako by ich rozstrelovali po svete.
Jj, amerika si anektovala v ukrajine uzemie ale nastastie, putin nasadol na svojho obrneneho grizliho a lasermi z oci vyhnal tych vojnychtivych kapitalistov spat na kukuricne polia.
keď už by mala byť vojna bol by som zato aby sa tentoraz odohrávala na severo-americkom kontinente. dva-krát by si potom rozmysleli či sa ešte budú niekedy srať do iného štátu
@fraintt Na Birdzi takéto pravdy nesmies písať, radsej aktuality.sk tam ťa pochvália za normálne názory, tuto? ...
A čo sa týka USA, Islamský stát zo začiatku samotné USA financovalo, a teraz utočia na Sýriu a Irak, napriek tomu že Sýrsky prezident povedal že NECHCE na svojom uzemi amerických vojakov, nechce aby zautočili na Sýriu... No USA zautočili vraj IS sa rozsiril znovu, no bol by som zvedaví keby Al-Káida obsadila časť USA či by sa im páčilo keby to teraz Rusi považovali za hrozbu a začali bombardovať USA....
Určite nemalo USA právo začať dalsiu vojnu v Sýrii, ale neva, aspon sa este viac zadlžia
@antifunebracka Abo ak to myslís tak že zopár ruských vojakov tam odislo bojovať, tak zato Putin nemôže, maju dovolenku, no a oni isli proste bojovať...
To ma Kremel zakázať svojím vojakom odísť do zahraničia? Alebo kontrolovať čo tam robia?
Ked je to takto, tak Británia napadla Sýriu a Irak, pretože tisícky Britov odisli bojovať za Islamský stát, medzi nimi aj vojaci.... je to to isté...
@hetfield presne tak, jedna vec je ze som proti hovadam co unasaju a druha je amerika, tym ze som proti extremistom a teroristom neznamena ze suhlasim s amerikou, ale je blbe ked by dieta chcelo ist niekam napriklad k mrtvemu moru a aby som sa strachoval ze ju po ceste niekde unesu. Toto je chore aby ludia necestovali niekam lebo su tam nejaky idioti ktory sa zivia unosmy alebo sa odpaluju. Ked su taky hrdinovia a vedia sa odpalit tak preco im to neurichlit? takto aspon vezmu menej ludi zo sebou, ked nejaka raketa zaleti inde uz nariekaju ale to ze nejaky dement zabyje dvakrat tolko nevynnych ludi tym ze sa odpali to vas netrapi? proste treba tsar ta riesi kazdy problem
islam je hrozba ktora europu velmi vazne ohrozuje...treba ho znicit lebo siri nenavist...spojene staty robia europe sluzbu - pretoze 11.9.2001 pochopili to co my europania stale nie...preto im tu dovolujeme stavat mesity nosit tie ich zavesy cez telo a podobne...staci si len precitat ake prava si vydobyli moslimovia napr. v britaniii...je to chore a treba to znicit aj s pouzitim jadrovych zbrani...svet ma 7 miliard ludi no je stavany na to aby udrzal 1.5 miliardy ludi tzn. treba to cistit...
@wayne "Islam plodí nenávisť a preto ho treba zničit jadrovými zbraňami"
Ty si mi väčší kokot ako ten nad tebou, čo v 15 rokoch nevedel na čo má preukaz poistenca
Teda ak to nebola ironické, potom by to bol fakt prvotriedny sarkazmus
@karlotiskot OK, tak Krym obsadili Rusi.... to priznávam, ale čo je na tom, ked 90% obyvatelov Krymu chcelo ísť do Ruska?
Rusi nikoho na Kryme nezabili...
Kyjev so Západom zabili tisícky ludí len preto aby ich udržali násilím vo svojom státe...
Rusko si chce chrániť svojich obyvatelov, a na Kryme žiju prevažne Rusi...
Dobre vsetci videli, ako dopadli v Odese... Mal Putin nechať tých fasistov nech to isté spravia aj na Kryme... ?
Možno to bolo proti suverenite krajiny, ale to isté spravili Američania v Kosove... len s tým rozdielom, že v Kosove amíci vraždili, Rusi na Kryme nie...
@warhawk Myslíš v tom referende, ktoré bolo pod dohľadom ruskej armády?
A moźno ťa to prekvapí, ale vo veľa veciach s tebou súhlasím, dokonca, že Krymu bude v Rusku zrejme o dosť lepšie ako v Ukrajine len odmietam glorifikovať Putina, pretože je rovnaká chcanka ako všetci ostatní.
Využil príležitosť a neoprávnene k ruskej federácii pripojil Krym. Spraviť toto maďarsko s Juhom slovenska na základe pomeru národností občanov a pocitu toho, že si tu slovenská pospolitosť získava moc, bola by to bezbrehá drzosť. Ale pri Putinovy je to oslobodzovanie a ochrana? Ochrániť ich mohol ozaj kadejakými spôsobmi, zabratie krymu, ale žiadnou ochranou nebol. Bol to veľmi dobre premyslený vojnový akt.
@wayne Tak my prosím ťa vysvetli čo nie je kokotného na tom začiatkom dychu zo seba vyprdnúť ako nejaká skupina šíri násilie a s jeho koncom dodať, že na nich treba jebnúť atómovku?
Nezdá. A ak by to v tomto prípade tak bolo tak to čo robí ISIS na blízkom východe je veľmi dobrá "zámienka".
Inak ak už chceš počuť môj názor tak si myslím, že si riadne mimo(podobne ako nemenovaní užívatelia vyššie). USA chcelo rozpútať vojnu na Ukrajne wtf!?
USA má už dávno svetovú moc. Ovláda všetky oceány. Jediná loď, jediná raketa sa na svete nepohne aby to nezachytili americké radary, satelity. Môže odpočúvať ake hokoľvek štátnika na svete.
A nemyslím si, že chcú silou mocou rozpútať vojnu. Načo im to akože je ?? Oni sa len snažia mať všetko pod kontrolou a je to prirodzená súčasť geopolitiky každej veľmoci. Tak isto Rusko chce mať všetko pod kontrolou a preto robí to čo na Ukrajine.
Samozrejme že Amerika hľadá dôvody na vojnu Amerika chce dosiahnuť nový svetový rád a to dosiahne len tak že jej bude patriť celý svet. A keď sa jej to podarí bude to začiatok konca sveta.
Vojny sú fakt stále. Nepokoje tiež. Ľudia nevedia nič riešiť mierovou cestou...a vždy musí byť niečo za niečo...Strašní materialisti sme.. Čakám 3. svetovú..
USA sú nenásytné. Túžia po väčšej moci a bohatstve. Nikdy sa nezastavia, stále budú vyvolávať vojny. Ich model podmanenia si štátu je rovnaký všade na svete. Malá skupina ľudí tieňovo podporená USA začne protestovať na hlavnom námestí v hlavnom meste krajiny. Takáto skupinka vyburcuje davy a dá do pohotovosti vždy prítomnú opozíciu až príde k zvrhnutiu "zlého protiamerického diktátora". Do vlády sa dostanú kadejaký zbehovia, ktorí ale nevedia riadiť štát normálne - nastáva chaos, občianske vojny, úpadok spoločnosti - a potom prichádza "spása z USA" - rozdúchanie a rozpútanie ešte väčších konfliktov a totálny rozvrat krajiny. V takto dokonanej krajine sa USA veľmi pohodlne usadia a je ruka v rukáve. Ktoré štáty USA rozvrátilo ? Minimálne tieto - Afganistan, Irak, Sýria, Lýbia, Egypt, Juhoslávia, Ukrajina, samozrejme Palestína a mnoho ďalších oblastí sveta.
@niktozaujimavy Ó no ty kokoooos tak to som riadna socka že som napísal atómku miesto vodíkovej, normálne úplne ten môj komentár teraz nedáva zmysel keď to ňou nahradíš!!!
@fraintt neviem ci este stale... ale USA bola krajinou asi top 1 na svetovom trhu so zbranami. a ked niesu ziadne vojny (bin ladina uz chitili) tak musia vymysliet nieco ine aby majitel zavodov nemal iba 5 zamkov a 10 lietadiel ale aspon 30 , na kazdy den v mesiaci ine. ludska chamtivost asi nema hranic
@niktozaujimavy Zaujímavé je že pred Arabskou jarov Moslimovia a Kresťania si tam žili v pokoji odrazu prišla Arabská jar Husny Nubarak v čudu Kaddáfi mŕtvy a už ostal je Assad ktorý má podporu u 80% Sýrčanov ale od roku 2011 sa tam čudne objavujú bojovníci za TZV slobodu. Malé percento podporované USA medzi ktorými je Islamský štát ktorý je evidovaný ako teroristická hrozba. Ale USA im dávajú plnú podporu až do roku 2013 prečo asi? Žeby zasponzorovali Arabskú jar? Teraz vyhlásujú že idú zasiahnuť proti Islamskému štátu lebo sa stali nebezpečeným pre ich národnu bezpečnosť. Stále tá istá rozprávka pre odôvodnenie vojenskej akcie na území cudzieho štátu...
@moonlawoo Na aktualitach mnoho takých chudákov dáva práve že za pravdu tým pätolízačom z Harvardu Oxfordu a Yale. A že je niekto z Harvardu neznamená že je automaticky odborník..
@warhawk Pravdu píšeš keď teraz nedávno podporovanú IS teraz nepriateľa berie USA ako bezpečnostnú hrozbu a odôvodnenie k bombardovaniu cudzieho štátu ktorého vláda je zásadne proti Amrickým zásahom na ich územý. Tiež aj Rusi mohli od 11. 9. 2001 začať bombardovať USA lebo tam zaútočila Al Kaida ktorá môže ohrozovať národnú bezpečnosť Ruskej Federácie.... A hoci by sa do tamojšemu Bushovi nepáčilo že kvôli teroristickej hrozbe spáchanej na WTC hádžu Rusi bomby priamo do stredu Manhattanu musel by sa s tým zmieriť rovnako ako Assad že USA si svojvoľne bombardujú územie Sýrie bez jeho súhlasu a budú si obidve strany vyrovnané. Sakra veď zhodili WTC ide aj o Ruskú národnú bezpečnosť čo bude budúcim cieľom Al Kaidy? Kremeľ? /toky nastali v USA bombardovať USA a jeto. Aj Čínania si vtedy mohli povedať zajtra teroristi čo zaútočili na USA zasiahnú palác v zakázanom meste alebo čínsky múr bombardovať USA tam zaúradovala Al Kaida a budeme si vyrovnaný veď tamojší Bush nám aj bez svojho súhlasu raz za to poďakuje... Dobre si to vystihol...
@karlotiskot akože teba trápy že sa do takých to názorov vŕta niekto kto si nevie vybrať recept z lekárne no za to na medzinárodnú bezpečnosť a svetový mier je taký Obama ktorý sa nevie preukázať ani rodným listom lebo žiaden nemá špičkový odborník...
@james144@34 jasné že chcú vojnu ale má ju za nich vybojovať Európa a potom oni prídu Otvoria druhý front a hurá Oslobodia nás.. Rovnaký scenár ako za 2. sv. Prečo poliaci a Nemci začali teraz vo veľkom zbrojiť?
@niktozaujimavy a Tsar akože nezabije kopu malých detičiek? A netreba letieť na dovolenku k mŕtvemu moru treba si nájsť mierumilovnejšie letovisko. Z IS sa majú vysporiadať Sýrske vládne jednotky sami od roku 2011 sa Sýrskej vláde snažili akýmkoľvek spôsobom práve tí Američania čo teraz vykrikujú že je treba Islamský štát bombardovať zväzovať ruky aby podporili zvrhnutie Assada tak teraz nech neplačú že sa ich vtedy podporovaný terorista stal bezpečnostnou hrozbou. Trebalo nechať Sýriu Sýriou od samého začiatku a Islámsky štát by ostal len bandou tupých hláv ktorá si vykrikuje v pivnici tie svojej náboženské hesla..
@niktozaujimavy@24 No keď už Japonci skončili po Hirošime potom nebol dôvod aj na Nagasaki. Pritom ich katastrofálne škody po atomovke vôbec neprekvapili asi to bude tým že väčšina japonských miest bola z dreva a napalm dokázal to isté ako atómka. Japonci skončili preto lebo na Kurilských ostrovoch už vyčíňalo polmilióna Sovietskych vojakov. A sovietov bol väčší dôvod sa báť ako Američanov z dvomi prototypmi ničivej zbrane.
Všetko čo sa za posledných 50 rokov podobné udialo naplánovali Rotschieldovci a Rockefellerovci , tí čo tomu neveríte je mi vás ľúto , pretože keď to výjde najavo budete príliš šokovaný a uplakaný.
Nie Rusko nenapadlo Ukrajinu vy kokoti , nie ISIS nie je skutocnou hrozbou pre svet , ani Islam , ani Islamsky teroristi , jedinou hrozbou pre svet je kazdy jeden kokotsky tupy mediami vymasirovany american vdaka ktorym je USA stale ovladane ludmi co spominam vyssie.
@james144@30 USA už rozpútalo vojnu na Ukrajine. Veď Biden už má vypracovaný Biznis plán ako ťažiť bridlicový plyn na JV Ukrajiny a šéf CIA dohliada na zvláštne operácie UA..
po rýchlej 3. svet.vojnovej "mele", pri ktorej zahynú milióny nevinných ľudí príde na politickú scénu "mierotvorca"....
keď ovládne svojím charizmom a hlásaním mieru, takmer celú zem, začne vyhlasovať, že on je ten, ktorý prišiel druhykrát na zem, aby nás spasil, on Ježiš Kristus....
vtedy sa spoja všetkí náboženstva v jedno univerzálne, na svete vznikne jedna celosvetová vláda, banka, mena, armáda...
avšak hŕstka kresťanov, ktorá neuverí v tieto diablove úmysly, jasne pochopí, že je to podľa Biblie ohlasovaný antikrist....
nám teraz zostáva už len veriť, že dopady vojny nebudú aj pre nás na Slovensku také hrôzostrašné a bolestné..
že antikrist bude po veľmi krátkom čase dychom skutočne prichádzajúceho Krista na zem zničený jeho dychom a na zemi nastane nová éra mieru, lásky a pokoja...
(dnes sa už určite zamýšľa mnoho ľudí nad tým, kto ten antikrist vlastne bude, bude mať schopnosti robiť zázraky, liečiť, uzdravovať, meniť počasie a pod...
ja tuším aspoň, že odkiaľ z ktorej krajiny bude a pre tých čo sledujú svetové dianie to asi tiež nebude ťažké uhádnuť)...
Keď sa Američania zdržiavajú v Európe sú zlí, pretože ohrozujú suverenitu krajín.
Keď sa Američania stiahnu z Európy sú zlí, pretože nechávajú Európanov zomierať v "ich" vojne.
Keď Američania niekde zasiahnu sú zlí vrahovia detí.
Keď Američania nezasiahnu tak nechávajú voľnú ruku teroristom a fanatikom.
Americký hamburger je instantná obezita.
Slovenské halušky so slaninou sú zdravé jedlo pre poriadnych chlapov.
@60 a keď Američania môžu potom aj Rusi môžu a nech sa OSN aj na hlavu postaví... Som skôr presvedčený že Sýrska vláda by skorej privítala Ruské bombardéry miesto amerických proti IS. Ale Rusi sú zdržanliví. Preto ešte konflikt na Ukrajine neprepukol do globálnych rozmerov..
@trash
Ja napríklad nechápem prečo Rusi nerozbili sýrskych povstalcov ešte v zárodku.Veď Assad je v podstate ich spojencom. Nemuseli to vôbec robiť nejako verejne, inváziou či leteckými útokmi . Určite by toho veľa spravili špeciálne jednotky ako poslal západ do Líbye.
@trash na toto ti napisem iba toto, pokial by islo o rusko usa atd, vy sa tu furt bavite o kokotinach, o svetovej vojne atd, myslis keby rusi chcu ze neznicia kohokolvek? pre mna su rusi viac nez amerika, pretoze ja platim za plyn a ked ho nasi politicky kokoti zvysia cize cenu a odvbovodnia to nakupom drahsim tak pre mna su rusi lepsi, co ja mam s pojebanou amerikou ta nech si zije na svojom ostrove, ich netrapi co mi tu budeme mat alebo nebudeme mat, su vedla nas a urcite blizsie nez posraty americania, co si tu len buduju zakladne atd aj tak im to kokot pomoze keby sa nieco zacne sme v riti vsetci a aj amerika, tu sa mi paci jak to pekne vysvetlili co rusi zhruba maju
najlepsia hlaska je tam, raketa do varsavy doleti za dve minuty a 22 sekund, vojak namornej pechoty NATO si za tu dobu ani nestihne vycistit zuby nemyslim si zeby mali problem znicit ich radary dazdniky atd, a ked putin povedal ze do 5 minut by mal na ukrajine mesto pod kontrolov tak to zrejme aj bude tak, stacil by len jeden vrtulnik nic viac behom par minut by slovensko zmyzlo z mapy sveta keby chcu, cize bavit sa o nejakych vojnach je totalne nezmyselne a musi byt kazdemu jasne ze maju arzenal aky v ue neexistuje a nikto na nich nema. Skor by to skoncilo ako zacalo tak uz prestante s kokotinami.
@zajkousko jj to su tie konspiracne teorie, videl som asi 5 videi o tom zacina to celkom dobre a nakoniec to poseru takou kravinou, toto ale na rozdiel od mimozemstanov je pravda a toto rusi maju a budu mat a kedze jadrvych hlavic maju na tisice tak nik si do nich nezacne, ale to je aj dobre pretoze by si amerika robila co chce, a mna nezaujima niekto na tisice km od nas ten nam nic nedava z tade okrem forda nic dobre neni ale rusi su obsusedia a mame od nich toho sost, okrem ropy a plynu aj ine veci a skor sa dam na ich stranu ako na nejakych dementov z ostrova.
som rad ze svetu vladne Amerika a nie Rusko. Rusi su slaby narod ktory ma podobnu mentalitu ako CIGANI.
Vsade kde je Rus je aj bordel, drogy, bieda a kriminalita. Ruske prostitutky fajcia kare za dolare po celom svete. Ruska mafia je najsilnejsia na svete pretoze zije z toho co oligarchovia rozkradli po pade socializmu, zije zo zbrani ktore sa rozkradly a z drog ktore sa siria aj k nam.
@madtwatterphd ano? tak co ti dala amerika? respektive dava? urcite ti da plyn najlacnejsi vsak? ked budes mat dom pochopis ze su veci ktore su dvolezite hlavne v zime a nie nejaka posrata amerika, jasne treba sa podobat na ameriku kde maju v ustave ze kazdy ma pravo nosit zbran, to uz je len vyhra fakt aby sa vsetci vyzbrojili po usi to uz nam len treba.
@niktozaujimavy amerika ti dala napriklad aj internet cez ktory ju teraz kritizujes. Dala ti pocitace dala ti rozne technologie bez ktorych by bolo ludstvo o 100 rokov pozadu aj iPhone co mas vo vacku.
Plyn by sa dal dovazat aj z Iranu keby zapad zrusil embargo na dovoz.
A okrem toho je najvyssi cas prejst na alternativne zdroje energie. Plyn nam tak ci tak raz dojde. Je tu jadro a dalsie zdroje ktore su omnoho efektivnejsie.
@madtwatterphd od jablka nemam nic a som proti nemu, keby citas moje prispevky takze si trepol hlupost, amerika ti dala pocitac? bola iba prva nie ze mi dala pc, kedze ja som zacinal na pc ktory sa volal mato a bol to vyrobok ceskoslovenska a nie ameriky tak zas trepes, keby nie amerika tak japonci ty mali uz skor ale to je nepodstatne , ja pisem co ti dava dnes? Vies preco mame lacny plyn vobec? pretoze sme tranzitna krajina, inak by si vydel tie palky, si myslis ze preco neberieme s eu? by si videl tie ceny co aj tak bude ak rusi nepustia, fico len trepe zdvyhnu sa ceny budes vidiet, dvovod drahsi nakup. Alternatyvne? ano o tri roky mam na streche solarne paneli ale dovtedy kurim plynom, mudrovat vie kazdy ked budes mat vlastny dom potom pis kravyny ani nevies co kolko stoji.
@niktozaujimavy Mali sme to šťastie že sme tranzitná krajina teraz ten istý plyn čo k nám prúdil priamo budeme čerpať od nemcov a o 100 dolárov drahšie. A prečo lebo sme s tými našimi homosexuálnými prisluhovačmi chcela naša opozícia aj koalícia tak zapáčiť že sa chudobným opäť vysrali na hlavu a ukázali čo je pre nich väčšou prioritou. Áno Fico tára to je pravda na jednú stranu nám vešia zvončeky na nos že je proti sankciam na druhú stranu ich podpisuje. A teraz chceš povedať že vďaka Američanom mám ten počítač či internet tak si to zhrňme ja na Američanov nesmiem nadávať pretože je to krajina pôvodu skade mám internet a počítať. Či uveďme príklad nejaký Japonec Mongol a Albanec emigrovali do USA aby si splnili Americký sen. V garáži spolu vymysleli nejaký internet a keď sa o tom dozvedela CIA podpísali s tým Japoncom Albancom a Mongolo zmluvu že ten internet u nich nájde využitie. A ja nemám nadávať na Američanov lebo len vďaka tomu Japoncovi Mongolovi a Albáncovi mám internet preto že Američania si sami nič od seba nedokážu vymyslieť. Aha veď vôbec žiadní američania nie sú! Koho by to napadlo že nie sú? Hmmm to bude tým že poslední Američania ostali zavretí v rezerváciach a jediné čo už poznajú je popíjať ohnivú vodu. Ale díky že si ma Upozornil vďaka týmto genialným Čechom, Slovákom, Nemcom, Poliakom, Srbom, Chorvátom, Rusom, Mongolom, Albancom, Japoncom, Číňanom, Inuitom, a iným sa môžem tešiť s týchto amerických výdobytkov..
@niktozaujimavy lenze tie technologie na ktorych bol postaveny tvoj piocitac mato boli vymyslelene v US (pripadne v UK). My sme to iba drzo kopirovali aj procaky trebars Tesla MHB 8080A bol okopirovany Intel 8080. A aj to co sme im skopcili boli o 10 rokov starsie technologie. Boli sme proste pozadu a nestihali sme za zapadom. Aj preto cely ten system skolaboval.
Za vacsinu vynalzeov ktore dnes pouzivame a ktore nam priniesli technicky pokrok a vyssiu zivotnu uroven vdacime Amerike (Britanii a trochu este aj Nemecku a Japonsku) najdu sa aj vynalezy vymyslene v Rusku ale je ich radovo menej
@niktozaujimavy@66 ako toto video som milion raz videl ak si niekto myslí že USA je špičkou vojenských technológii určite by mal prestať čítať všetko od DC comcs Marvelu, a Prestať všetko pozerať čo má iniciali Made in USA.. Ja som už mal možnosť od niektorých ľudí aj to že USA zaspali vývoj vo vojenských technológiach Čína a Rusko ich predbehlo ale aj za ZSSR boli Rusi viac o krok v pred než USA preto sa ešte do tej doby neopovážili útočiť na Rusov. Aj niekedy v Lete pri nejakom vojenskom cvičení USA neďaleko čínských výsostných vôd bolo prekvapené ako sa niekoľko 100 metrov dokázala pred nimi vynoriť čínska jadrová ponorka a znovu potopiť bez toho aby ju zachytili sonary...
@madtwatterphd@71 vážne? Dnes máme rok 2014 nie 1994 keď Rusko bola chaotická krajina pod vládov alkoholika. A drogy náhodou nie sú Náhodov z inakade kto vie koľko Americký senát prilievá financii na podporu Drogových kartelov v Kolumbii či teraz dokonca aj v Avgánistane. Americký vojaci sa tam doslova stali bacharmi na opiových poliach... Že po Rusoch nič nemáme? Teda ty si idiot a riť si pri akom plyne hreješ. Urán do Jasovských bohunic si myslíš s kade je? Či železná ruda čo sa spracuje v US steel odkiaľ podľa teba prúdi. Prekladajú tie suroviny v Čiernej nad Tisou Američania? Že Rusi sú slabí jak čaj oproti USA? Toto môže povedať len taký idiot čo zaspal dejepis na základnej...
dávam vám túto stránku k nazretiu a posúďte sami bratia moji
jedine čo je na tom chválihodné, že hlavne vďaka modlitbám celého ľudstva sa tieto udalosti oddialili....
@trash maju Ropu, Uran aj Plyn a napriek tomu nizsie HDP na hlavu ako Slovensko. Keby v tej krajine nebacovali neschopni Rusi, uz davno je tam zivotna uroven porovnatelna s Spojenymi Arabskymi Emiratmi, Kuvajtom alebo Katarom.
Vladol tam Jelcin - a prave ten alkoholik poslal do uradu Putina. Dnes je na tom Rusko podobne ako za Jelcina jedine v com je Putin lepsi je propaganda, vymyvanie mozgov av zametanie svojej neschopnosti pod koberec.
A ked uz sme pri tom dejepise tak Rusov porazilo aj male 5 milionove Finsko.
@madtwatterphd pozri mne je jedno, co kto ma ani rusi niesu naj a ani usa ale k nam su blizsie rusi a od nich mame dost vela na to aby sme pchali amerike do riti tej moze byt nejake sk uplne ukradnute doslova, mna sere ze plyn pojde hore to je podstatne a ze ten jebnuty fico klame zas ako kazdy iny politik ide o to ze mne to az tak do rozpoctu nezasiahne tragicky, ale mam susedovcov a aj starsich ktory s 300 euroveho dvochodku budu skrtit a radsej budu v zime kvoli jebnutym ludom, tym povedz nech si kupia za 5000 eur clanky aby lacno vykurovali, alebo nech si podaju ziadost o dotaciu, mi mlady to este zmakneme ale oni tazko, jedna vec mi ale neda napisat, pametam na debilneho fica ked, znizil dan na naftu vdaka tomu mitnemu aby nemuseli zdrazovat dvovod sa vzdy najde, nafta isla hore a o dost kvoli trhu usd poklesu atd, v bratislave zvisili cestovne a v tv poukazovali ze im stupli naklady podla dopravneho podniku. Potom fico znizil na uroven eura za liter a dopravny podnik v BA neznizil cestovne a to bol vtedy riadny skok dole na cene, o to sa dement fico nezaujimal. To fakt si niekto mysli ze ludia su jebnuty? asi ano a pokial tu budu taky jak ty, tak koniec, co nejdes do usa? ked ju tak chvalis? ja by som napriklad do ruska nesiel lebo aj tam su dementi ale mna zaujimaju z dvovodu ze zas bude dvovod pre jebnuteho fica aby dvihal ceny a zas klamal ludi do oci, ale to je jedno, pretoze vsetci politici su jebnuty do jedneho, tak preco by bol on iny? uz serem na to.
@madtwatterphd A myslíš si že tá životná úroveň v spojených arabských emirátoch kde pôjde keď im dojde ropa? Do prdele blbečku a potom tí šejkovia sa môžu vrátiť k starému spôsobu života pichať ťavy ešte aj beduíni budú mať lepšiu životnú úroveň. Navyše v Severnom ľadovom oceane objavili Rusi také veľke ložiska ropy a tak kvalitnej že môžu teraz do vrecka schovať celý OPEC... A keby si čítal koľko prínosu doniesol Putin Rusku aby sa znovu stala superveľmocou tak by si pochopil že Rusko nieje to isté ako Rusko za Jelcina...
@madtwatterphd O akej Putinovej neschopnosti to hovoríš? To je podľa teba vážne neschopnosť vedieť čítať zmluvy ako to bolo v prípade Krymskej krízy? A Jelcin odporúčil Putina preto lebo Rusko zdecimoval tak že mu trebalo bieleho koňa na ktorom si ľud vyleje zlosť a tým mal byť Putin ale čo sa stalo. Znárodnil podniky 47 násobne zvýšil Ruske rezevne zásoby Rusku produkciu potravin posunul z 27. miesta na 6. predbehol i USA. Propaganda? To Určite... Zlepšil Rusku ekonomiku a dal Ľudu opäť pocit národnej hrdosti a opäť Rusko postavil medzi veľmoci...
@trash nechaj hentých chujov pomýlených žiť v tom ich Matrixe , nedá sa nič iné ako polutovať tie ich zdegenerované existencie. @90 garantujem ti ze nemas z polovice nacitane a napozerane tolko ako ja o globalnej politike , udalostiach klucovych , historii USA , dollaru , FEDU , Kennedym , Rockefellerovcoch a celkovo americkej politickej doktrine za poslednych 50 rokov tak tu nepis o tom kto si co neuvedomuje pokial ti nic nehovori vidiet veci v sirsich suvyslostiach a asi jediny zdroj co mas pochadza z agentury Reuters.
@james144 No keď ty si uvedomuješ zase že kto rozpútava konflikt tak mi to prezraď kto je ten agresor oboznám ma. Ja keď bude čítať Putin Rusko atď zváľam sa od smiechu...
@mm47 radi žijú na z úveru na úrok.. Ale no vňčšine to nevadí a budú do neba vyzdvihovať nejakú tú pseudodemokraciu falošnú predstavu slobody alebo Ameriku a Cocacolu lebo ich tatko a manka nepochádzajú z robotníckej triedy.
@57@91 a tu deti moje vidíte čo spôsobí dlhodobé počúvanie slobodného vysielaču
ďalej radšej už nič nepíšem, čo keď mi komentáre kontroluje Fox Mulder z aktov X a komando mi vykopne dvere aby mi mohol Jacob Rothschild prist pichnúť drogu s nazvom coca-cola
@94@95
Fajn ale potom keď budeme všetci očipovaný makať za pásom bez akejkoľvek slobody a budú tu viať americké vlajky tak vás budem kopať do hlavy 24/7 aby ste vedeli , že len a len vďaka ľuďom ako vy sa to stalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
97 komentov
A hej, za všetko môže Amerika, EU, Židi, Cigáni, gayovia, Havel a zajtra priletí Putin v kozmickej lodi a všetkých nás spasí.
A čo sa týka USA, Islamský stát zo začiatku samotné USA financovalo, a teraz utočia na Sýriu a Irak, napriek tomu že Sýrsky prezident povedal že NECHCE na svojom uzemi amerických vojakov, nechce aby zautočili na Sýriu... No USA zautočili vraj IS sa rozsiril znovu, no bol by som zvedaví keby Al-Káida obsadila časť USA či by sa im páčilo keby to teraz Rusi považovali za hrozbu a začali bombardovať USA....
Určite nemalo USA právo začať dalsiu vojnu v Sýrii, ale neva, aspon sa este viac zadlžia
To ma Kremel zakázať svojím vojakom odísť do zahraničia? Alebo kontrolovať čo tam robia?
Ked je to takto, tak Británia napadla Sýriu a Irak, pretože tisícky Britov odisli bojovať za Islamský stát, medzi nimi aj vojaci.... je to to isté...
Ako môže byť niekto, kto si bez fóra nevie ani vybrať liek z lekárne taký presvedčený o svojej pravde v medzinárodných vzťahoch ?
ok..
Ty si mi väčší kokot ako ten nad tebou, čo v 15 rokoch nevedel na čo má preukaz poistenca
Teda ak to nebola ironické, potom by to bol fakt prvotriedny sarkazmus
Rusi nikoho na Kryme nezabili...
Kyjev so Západom zabili tisícky ludí len preto aby ich udržali násilím vo svojom státe...
Rusko si chce chrániť svojich obyvatelov, a na Kryme žiju prevažne Rusi...
Dobre vsetci videli, ako dopadli v Odese... Mal Putin nechať tých fasistov nech to isté spravia aj na Kryme... ?
Možno to bolo proti suverenite krajiny, ale to isté spravili Američania v Kosove... len s tým rozdielom, že v Kosove amíci vraždili, Rusi na Kryme nie...
A moźno ťa to prekvapí, ale vo veľa veciach s tebou súhlasím, dokonca, že Krymu bude v Rusku zrejme o dosť lepšie ako v Ukrajine len odmietam glorifikovať Putina, pretože je rovnaká chcanka ako všetci ostatní.
Využil príležitosť a neoprávnene k ruskej federácii pripojil Krym. Spraviť toto maďarsko s Juhom slovenska na základe pomeru národností občanov a pocitu toho, že si tu slovenská pospolitosť získava moc, bola by to bezbrehá drzosť. Ale pri Putinovy je to oslobodzovanie a ochrana? Ochrániť ich mohol ozaj kadejakými spôsobmi, zabratie krymu, ale žiadnou ochranou nebol. Bol to veľmi dobre premyslený vojnový akt.
Inak ak už chceš počuť môj názor tak si myslím, že si riadne mimo(podobne ako nemenovaní užívatelia vyššie). USA chcelo rozpútať vojnu na Ukrajne wtf!?
A nemyslím si, že chcú silou mocou rozpútať vojnu. Načo im to akože je ?? Oni sa len snažia mať všetko pod kontrolou a je to prirodzená súčasť geopolitiky každej veľmoci. Tak isto Rusko chce mať všetko pod kontrolou a preto robí to čo na Ukrajine.
Nie Rusko nenapadlo Ukrajinu vy kokoti , nie ISIS nie je skutocnou hrozbou pre svet , ani Islam , ani Islamsky teroristi , jedinou hrozbou pre svet je kazdy jeden kokotsky tupy mediami vymasirovany american vdaka ktorym je USA stale ovladane ludmi co spominam vyssie.
keď ovládne svojím charizmom a hlásaním mieru, takmer celú zem, začne vyhlasovať, že on je ten, ktorý prišiel druhykrát na zem, aby nás spasil, on Ježiš Kristus....
vtedy sa spoja všetkí náboženstva v jedno univerzálne, na svete vznikne jedna celosvetová vláda, banka, mena, armáda...
avšak hŕstka kresťanov, ktorá neuverí v tieto diablove úmysly, jasne pochopí, že je to podľa Biblie ohlasovaný antikrist....
nám teraz zostáva už len veriť, že dopady vojny nebudú aj pre nás na Slovensku také hrôzostrašné a bolestné..
že antikrist bude po veľmi krátkom čase dychom skutočne prichádzajúceho Krista na zem zničený jeho dychom a na zemi nastane nová éra mieru, lásky a pokoja...
(dnes sa už určite zamýšľa mnoho ľudí nad tým, kto ten antikrist vlastne bude, bude mať schopnosti robiť zázraky, liečiť, uzdravovať, meniť počasie a pod...
ja tuším aspoň, že odkiaľ z ktorej krajiny bude a pre tých čo sledujú svetové dianie to asi tiež nebude ťažké uhádnuť)...
Keď sa Američania stiahnu z Európy sú zlí, pretože nechávajú Európanov zomierať v "ich" vojne.
Keď Američania niekde zasiahnu sú zlí vrahovia detí.
Keď Američania nezasiahnu tak nechávajú voľnú ruku teroristom a fanatikom.
Americký hamburger je instantná obezita.
Slovenské halušky so slaninou sú zdravé jedlo pre poriadnych chlapov.
Ja napríklad nechápem prečo Rusi nerozbili sýrskych povstalcov ešte v zárodku.Veď Assad je v podstate ich spojencom. Nemuseli to vôbec robiť nejako verejne, inváziou či leteckými útokmi . Určite by toho veľa spravili špeciálne jednotky ako poslal západ do Líbye.
treba ešte dodať, že sú tu aj zmluvy s mimozemšťanmi, ktoré maju jak usa tak aj rusi a za tým už aj ľudský rozum zastaví, aké sú tu zbrojné systémi...
som rad ze svetu vladne Amerika a nie Rusko. Rusi su slaby narod ktory ma podobnu mentalitu ako CIGANI.
Vsade kde je Rus je aj bordel, drogy, bieda a kriminalita. Ruske prostitutky fajcia kare za dolare po celom svete. Ruska mafia je najsilnejsia na svete pretoze zije z toho co oligarchovia rozkradli po pade socializmu, zije zo zbrani ktore sa rozkradly a z drog ktore sa siria aj k nam.
Plyn by sa dal dovazat aj z Iranu keby zapad zrusil embargo na dovoz.
» ekonomika.idnes.cz/iran-nabidl-kvu...
A okrem toho je najvyssi cas prejst na alternativne zdroje energie. Plyn nam tak ci tak raz dojde. Je tu jadro a dalsie zdroje ktore su omnoho efektivnejsie.
Za vacsinu vynalzeov ktore dnes pouzivame a ktore nam priniesli technicky pokrok a vyssiu zivotnu uroven vdacime Amerike (Britanii a trochu este aj Nemecku a Japonsku) najdu sa aj vynalezy vymyslene v Rusku ale je ich radovo menej
@yoss
@draks
dávam vám túto stránku k nazretiu a posúďte sami bratia moji
jedine čo je na tom chválihodné, že hlavne vďaka modlitbám celého ľudstva sa tieto udalosti oddialili....
» www.aufob.szm.com/MJ12SK.htm...
Vladol tam Jelcin - a prave ten alkoholik poslal do uradu Putina. Dnes je na tom Rusko podobne ako za Jelcina jedine v com je Putin lepsi je propaganda, vymyvanie mozgov av zametanie svojej neschopnosti pod koberec.
A ked uz sme pri tom dejepise tak Rusov porazilo aj male 5 milionove Finsko.
@90 garantujem ti ze nemas z polovice nacitane a napozerane tolko ako ja o globalnej politike , udalostiach klucovych , historii USA , dollaru , FEDU , Kennedym , Rockefellerovcoch a celkovo americkej politickej doktrine za poslednych 50 rokov tak tu nepis o tom kto si co neuvedomuje pokial ti nic nehovori vidiet veci v sirsich suvyslostiach a asi jediny zdroj co mas pochadza z agentury Reuters.
ďalej radšej už nič nepíšem, čo keď mi komentáre kontroluje Fox Mulder z aktov X a komando mi vykopne dvere aby mi mohol Jacob Rothschild prist pichnúť drogu s nazvom coca-cola
Fajn ale potom keď budeme všetci očipovaný makať za pásom bez akejkoľvek slobody a budú tu viať americké vlajky tak vás budem kopať do hlavy 24/7 aby ste vedeli , že len a len vďaka ľuďom ako vy sa to stalo