ja ani neviem vysvetliť, že prečo ale fakt to maximálne neznášam najradšej by som zabíjala v tom momente úspešne som sa tomu vyhýbala pár rokov .. nikdy som nebola doma ale tento rok nemam kde ísť u nás chodí aj taká partia chalanov .. dobre si v každom dome dajú a ja som posledný terč .. stalo sa že až hore prišli chudáci kvôli mne 2 km pešo ledva šli po ceste a ja som nebola doma dúfam, že tento rok sa im nebude chcieť alebo že dokonca nebudú ani vládať už po toľkých pohárikoch
hh u nás doma bratia otec sú už naučení vedia že si nemôžu dovoliť a fakt som až na konci dediny takže ak majú prísť kamaráti, ktorí budú dopití tak to fakt nemusím
ja to tiež strašne nemám rada, ale chvalabohu ma už nik oblievať nechodí
a hrozne sa mi nepáči tá trápna verzia, keď prídu nejakí chalani, zavolajú dievča, ono sa postaví niekde akoby z povinnosti alebo čo a potom ho začnú oblievať, to je úplne wtf proste... keď už, tak už, nie? nejlapšie je preto také, keď príde veľa chalanov, chytia dievča, držia ho a ostatní oblievajú, to má šmrnc a takémuto niečomu by som sa ani nebránila, to je také úplne super... len také býva akurát tak na dedinách no
a zas... nedá sa povedať, že by som sa trikrát tešila z toho, ale také niečo má v sebe tú tradíciu, o ktorej všetci hovoria...
veď áno je to zaužívané, taká tradícia .. ale tak ja fakt nvm čo je to vo mne proste keď sa ráno zobudím tak prvá vec čo ma napadne že dnes nechcem vidieť žiadneho chalana .. je to už vo mne že si to asi aj sama zhnusím a som nepríjemná dosť
..neviem, nezazila som to ale pride mi to, akoby ste kvoli tomu robili naschval prilis velke halo ..nieco na sposob ako ked si pekne dievca napise pod fotku aka je skareda. Vyvolava to dojem ze si to frflanim vynucujete
Pokial viem ide o tradiciu ktora sa deje raz do roka.. zabije ta to?
ja neslavim sviatky ktore su prevzate z pohanskych zvykov a ritualov a v dnesnej podobe su to skor uz komercne a z ludi peniaze mamiace frasky... zmutovance... no schvalne vidi v tom niekto pointu?? je to uz len zvyk... ozvena nasich predkov so stipkou modernej marnivosti... a este vecsia oberkktina je ze na druhy den oblievaju zeny...
vecsina bab sa tvari ako to neznasaju a pri tom nic proti tomu nespravia. ja uz som si ako mala vydupala nech to nikoho ani nenapadne. a su to uz dlehe roky co jedina znamka velkej noci je, ze je u nas napecene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Aj ja, len mňa nik neoblieva. Len starký, oco a trápy ujo.
Keby dáki čávovia, tak sa sama postavím, naj ma zlejú.
ale ak by som bol dievča, asi by som sa cítil blbo ak aby za mnou žiaden chalan neprišiel...
a hrozne sa mi nepáči tá trápna verzia, keď prídu nejakí chalani, zavolajú dievča, ono sa postaví niekde akoby z povinnosti alebo čo a potom ho začnú oblievať, to je úplne wtf proste... keď už, tak už, nie? nejlapšie je preto také, keď príde veľa chalanov, chytia dievča, držia ho a ostatní oblievajú, to má šmrnc a takémuto niečomu by som sa ani nebránila, to je také úplne super... len také býva akurát tak na dedinách no
a zas... nedá sa povedať, že by som sa trikrát tešila z toho, ale také niečo má v sebe tú tradíciu, o ktorej všetci hovoria...
..neviem, nezazila som to ale pride mi to, akoby ste kvoli tomu robili naschval prilis velke halo ..nieco na sposob ako ked si pekne dievca napise pod fotku aka je skareda. Vyvolava to dojem ze si to frflanim vynucujete
Pokial viem ide o tradiciu ktora sa deje raz do roka.. zabije ta to?
neznášaš to, lebo ti to príde trápne.