Chcem si dať na vlasy peroxid, teraz mám tmavo blond vlasy... niekto mi hovorí že to veľmi ničí vlasy, ale niektorí hovoria že to je úplne v pohode... Máte niekto skúsenosti?
Hej ničí. Ale záleží od toto aké vlasy máš a koľko %peroxidu si na ne dáš. Suché vlasy dopadnú pri odfarbovani horšie ako normálne alebo mastne, slabé/tenké dopadnú horšie ako silné/hrube.
Ak zvolis správne % peroxidu na tvoje vlasy a budeš sa o ne dodatocne správne starať, až taký zlý dopad to mať na ne nemusí.
ničí, ale dá sa to kompenzovať. mne kaderníčka odporučila, že si mám vlasy po farbení ošetrovať keratínom, na notino si kupujem brazílsky keratín za 6,90e ale používam zľavu » www.kuponyzdarma.sk/notino-sk/,... tak to vyjde len na nejakých 5čosi, a fakt mi to pomohlo na končeky, čo som mala zničené z peroxidu z farby
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Aj tak narastú nové.
Btw to čo sú za komentáre? Jasné že sa pýta na samozrejmosť ale toto je moc
Ak zvolis správne % peroxidu na tvoje vlasy a budeš sa o ne dodatocne správne starať, až taký zlý dopad to mať na ne nemusí.
neviem či vôbec existuje niečo, čo by ti ich zničilo viac ako peroxid