Myslim ze niektore krasne zeny uz tomu ani nevenuju pozornost..lebo im to prichadza normalne.. a preto by si radsej vypoculi nieco ine ..napr ake su zlate dobre alebo mudre
Z vlastnej skúsenosti.. je ti úplne uprdele keď ti povie niekto ku komu nemáš vzťah že si pekný.. takže možno tak to funguje aj u dievčat. Tipujem, neviem. Som chlap.
@espero No mne nikto nehovorí že som pekný alebo niečo, a kde sa na fb alebo kdekoľvek pozrieš, tak všade a pod každou fotkou, nefotkou, skutočnosťou, neskutočnosťou... - Tak mi nehovorte že vám to nikto nenapísal, nepovedal a že to nie je niekoľkokrát do týždňa. Tie ktorých sa to netýka nemajú relevantnú odpoveď, bez urážky.
Ja nechapem co riesis . ... mne tiez hovoria starsie tetky , vdovy a babky ze som fesak ... a nepride mi to otravne ... nechapem co na tom je . A preco by im to malo prijst otravne ? Mozno sa im z toho aspon trochu navysi sebavedomie. A ked chces davat komplimenty tak aby to tu zenu aj potesilo tak komplimenty ako pekna a nadherna atd nedavaj peknym zenam ale tym ostatnym a peknym zenam davaj komplimenty na nieco ine napriklad ze je chytra ako tvoja starka a podobne
Cjvm: pomerne casto dostavam komplimenty na svoj vzhlad, takze som na ne istym sposobom 'zvyknuta' a nezrazi ma do kolien, ked mi niekto povie, ze som pekna.
Na druhej strane mi to nelezie na nervy proste.
Neutral good.
@0sea tak vďaka ale prečo by to vôbec hovorili, ja sa stýkam akurát s kamarátmi a neviem prečo by mi to hovorili, bolo by to divné... a keď chcem niečo také počuť, ja si to vynútim
- ah, a nikto si nevšimol aké mám pekné nové šaty
- jj, sú pekné, pristanú ti
- poďme sa odfotiť, dnes som tooľko snažila s tými vlasmi (popritom mávam nimi teatrálne)
- áno, si pekná dnes
Pekné ženy sú moc namyslené lebo si môžu vyberať. Majú milión nápadníkov a tak si môžu vyberať... väčšinou si vyberú toho najlepšieho, čiže 180 a viac cm, svalnatý atletický, bohatý, dobre zarábajúci, charizamtický, pekný výzorovo, s drahým autom, oblečený v saku a kravate, vždy s najnovším iPhonom a najdrahšími hodinkami... na takých chlapov sa väčšina nás chudobných škaredých chudákov ani zďaleka nechytá. A nejaké komplimenty a milé správanie nám takú babu nezaručí. Bohužiaľ...
@anonym356 Pozri, ale tiez by si si vybral tu najkrajsiu keby sa ti ponukaju ... Akoze ja by som si vybral kludne "skaredsiu" keby si proste super rozumieme... to musis citit ked si s nou a rozpravas sa... Ono nie je take tazke urobit prvy krok, ked vidis, alebo proste dostanes z toho celeho pocit ze by si ho mal spravit, pretoze ta to naplna pocitom ze ta neodmietne, cize to za to stoji
takto, je to milé a vie to potešiť, pokiaľ je to vrámci slušnosti. problém je, že to častokrát vrámci slušnosti neostane... a nepriame sex. narážky, ktoré nasledujú úplne vynegujú celý kompliment.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Na druhej strane mi to nelezie na nervy proste.
Neutral good.
- ah, a nikto si nevšimol aké mám pekné nové šaty
- jj, sú pekné, pristanú ti
- poďme sa odfotiť, dnes som tooľko snažila s tými vlasmi (popritom mávam nimi teatrálne)
- áno, si pekná dnes
etc.