radsej amfetamin alebo piracetam ,
nie cosi zvladnes to aj bez toho, inak este kavicka alebo uz spominana guarana a neprehanaj to s ucenim, bude to pohoda neboj
Oni dobre poznajú každého žiaka. Ak si bol dobrý tak neboj nezmaturuješ zle. Maximálne o stupeň horšie ako si mal bežné známky ak ti to nepojde. A ak si nebol dobrý žiak tak možeš len prekvapiť a zmaturuješ nad očakávania. Každopádne každy zmaturuje určite ja som sa tiež toho bál ale po mature uvidiš. Každy si musi tým prejst a zisti ze maturita je naozaj formalita ale kazdy to zisti az po mature
@ssnehulienka Nie . Ale študuješ v Brne, máš 19, a OT som sa tak zamyslel, že aka je asi pravdepodobnosť že okolo mňa behajú birdzáci, o ktorých neviem .
Na pamat ginko a lecitin popripade acutil, a pokial chces len nabudenie tak guaranu alebo kofein...
Mozes zacat brat aj piracetam/nootropil ale to dlhsie trva kym zaberie.
@narazuvzdornaa omg, nie, tá guarana vôbec nemusí byť v tabletkách, môžeš si objednať taký silný extrakt aký chceš/potrebuješ a robiť si z neho nápoj/šňupať ju. len tak fyi je guarana asi najznámejšou zdravou alternatívou kávy.
@ssnehulienka Ako pán, tri knižky na jeden predmet, kopa zbytočností na hodinách, a to čo nie je zbytočnosť je tak nejak hard čo viac si človek mlže priať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie cosi zvladnes to aj bez toho, inak este kavicka alebo uz spominana guarana a neprehanaj to s ucenim, bude to pohoda neboj
ale tak realne zohnatelne skus brain vitalin alebo take daco
Asi hejtujem ludi, ktori hejtuju tabletky, viac nez oni tie tabletky.
Na pamat ginko a lecitin popripade acutil, a pokial chces len nabudenie tak guaranu alebo kofein...
Mozes zacat brat aj piracetam/nootropil ale to dlhsie trva kym zaberie.
Ja som na Filde Filológ .