Niečo vás trápi , resp. chceli by ste sa o niečo rozprávať ?
Takže... sem mi napíšte , s čím by ste chceli pomôcť , resp. : čo vás trápi. Ale žiadam len ozajstné charaktery aby napísali ... nebudeme tu riešiť sprostosti , ďakujem
S tymito pseudopsychologmi (Alebo inak rejpalmi v sukromi) sa ako keby vrece roztrhlo... Naozaj si myslite ze viete odpovedat na vsetko? Silne pochybujem
btw forum je tu aj od riesenia problemov i ked nie vsetkych kazdy ma svoje hranice
PS: ja som ten silny charakter co vam to povedal viac menej do oci
@1 a @2 myslim, ze od toho je tu forum, ze ked ludia maju nejaky problem a chcu poradit tak si zalozia vlastnu diskusiu aby si mohli precitat viac nazorov, takze asi ste trosku mimo
@11 dôvod na zmazanie by to byť mohol..lebo mam pcoit že sa to tu zachvilku zvrhne...ale fajn každopadne zatial to nechavam a uvidim ako to tu bude pokračovať
@12 najprv to bolo, ze sa to nechyta a teraz sa to uz bude zvrhavat ak si si nevsimla kazda 3 diskusia sa tu pomaly zvrhava na nieco ine a tie nemazes Maly by vam vymysliet nejake ozajstne pravidla toto co tu predvadzate je iba hranie sa na "nieco"
22) tak aj čaj tam dostaneš, alebo zmrzlinový pohár, to je jedno. Môžeš si nechať od nejakej odporučiť, čo je najlepšie.. alebo sa spýtať na autobus... alebo ak bude mať náhodou nejakú knižku, tak sa spýtať, čo zaujímavé číta..
@25 no pytali sa ale vzdy len chalani alebo stari ludia nerad sa na nieco hram...pokukoval som uz po vela babach zial ja sa vzdy viem perfektne strapnit...aj dnes jedna na mna pozerala a pozdravila sa ahoj aj ja jej pritom ona sa zdravila babe co isla za mnou
@Yorkshine@Matias1 tak keď sa chcete "predviesť" alebo poradiť tak si pozrite túto » www.birdz.sk/forum/citili-st... diskusiu, a prispejte tam nejakými vašimi oboma príspevkami, myslím si že ak si to chcete ozaj vyskúšať je to dobrý začiatok, navyše je myslená vážne a ten problém čo tam je opísaný povedzme že mám aj ja. ďakujem
ps.:píšte to tam kľudne do témy, nie do TSiek pretože si to chcem aj ja prečítať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
btw forum je tu aj od riesenia problemov i ked nie vsetkych kazdy ma svoje hranice
PS: ja som ten silny charakter co vam to povedal viac menej do oci
teda ked niekdo nechce aby vedel birdz jeho nick lebo chce ostat v anonymite tak vlastne moze napisat mne a ja mu nato odpoviem.....
aspon nepovazujem svoj cin za decky.
a vyriesim si to tu aj sama! .. prisla som k tomu ze je to od komara
Alebo sa hraj na cudzinca, že napr. nemáš šajnu, kde si.
Mne sa často stáva, že sa ma nejaký chalan pýta na cestu
tvoj názor mazaujíma asi ako názor teplého slimáka....
sprav si vlastnu stranku a rob si s nou co chces...a neotravuj prosim vzduch na birdze..to je z mojej strany vsetko co ti môžem povedať.....
diskusiu, a prispejte tam nejakými vašimi oboma príspevkami, myslím si že ak si to chcete ozaj vyskúšať je to dobrý začiatok, navyše je myslená vážne a ten problém čo tam je opísaný povedzme že mám aj ja. ďakujem
ps.:píšte to tam kľudne do témy, nie do TSiek pretože si to chcem aj ja prečítať
@cristina pofukam