Veru, za chyby sa platí :d Nabudúce si už takú kombináciu nedáš.Ináč aj ja mám niekedy také chute, že ked si dám niečo kyslé, zatým si chcem dať niečo sladké a podobne. Ale väčšinou sa ovládnem :d
Ja som sa takto úžasne najedla na lyžiarskom. Boli sme tam posledný deň a trebalo podojedať, čo zostalo, tak som jedla - klobásu, údený syr, milku čokoládu a kyslé uhorky... Zabijácka kombinácia...
všetkým chorým či inak postihnutým skoré uzdravenie
6. hej, šak aj ked som po tej sladkej chuti nutelly jedla uhorku, tak bola ešte viac kyslá ako v normálnom stave moje úbohé chuťové poháriky
8. D170 - iansuka - nie ked mňa len pochytila taká strašná chuť, otvorené uhorky na stole.. a to pekné červené jablko.. inak jablká veľmi nejem, ale toto bolo, hmm.. INÉ
9. desiree - na lyžiarskom sa toho teda poje všade najmä ked varia hnusne a v každom jedle máte vlasy, tak nič iné ako zabijácke kombinácie nepomáha
...noo ttiez rada nad zlato... tiez blba kombinacia je sunka,puding,chlebiik,mandarinka,slahacka,cokolada,paprika a podobne :d a to vse dokopy...ODSKUSANE.....BOLO TO NA SABLUU
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
chlieb natretý pomliaždenou uvarenou mrkvou s rascou a na tom šľahačka!!!
6. hej, šak aj ked som po tej sladkej chuti nutelly jedla uhorku, tak bola ešte viac kyslá ako v normálnom stave moje úbohé chuťové poháriky
8. D170 - iansuka - nie ked mňa len pochytila taká strašná chuť, otvorené uhorky na stole.. a to pekné červené jablko.. inak jablká veľmi nejem, ale toto bolo, hmm.. INÉ
9. desiree - na lyžiarskom sa toho teda poje všade najmä ked varia hnusne a v každom jedle máte vlasy, tak nič iné ako zabijácke kombinácie nepomáha
čo z toho vyplýva?
chatovačky so študentami sa neoplatia... neznesiete to čo oni. chýba taký každodenný tréning
btw. vysokoškolské intráky 4 ever